Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vladimir Putin, indemnat de SUA si Germania sa execite influenta asupra rebelilor din Ucraina

B1 B1,
Vladimir Putin, indemnat de SUA si Germania sa execite influenta asupra rebelilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il indeamna pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa exercite influenta asupra insurgentilor separatisti din Ucraina pentru. continuă pe B1

Vladimir Putin: Problemele bancilor franceze in SUA, un santaj pentru vanzarea navelor Mistral

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca problemele cu care se confrunta bancile franceze in Statele Unite sunt rezultatul unui santaj exercitat pentru ca Franta sa renunte la vanzarea navelor de razboi Mistral catre Rusia, scrie AFP.

Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut prelungirea armistitiului in regiunile din estul Ucrainei, in contextul in care acordul de incetare a focului expira luni seara. Presedintele rus, Vladimir.

Vladimir Putin avertizeaza ca situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat marti presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat.

Vladimir Putin: Situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat o discutie.

Vladimir Putin mizeaza pe Europa si Franta impotriva Statelor Unite

Vladimir Putin s-a prezentat marti in calitatea de aparator al Europei, a independentei sale, si in special a Frantei, victima unui santaj american, intr-un discurs de politica externa care reafirma ambitiile Rusiei fata de batranul continent, scrie AFP.

Vladimir Putin acuza armata ucraineana ca ar ataca in mod intentionat jurnalistii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat, marti, serviciile de securitate ucrainene ca ar viza in mod intentionat jurnalisti, in estul Ucrainei. Acuzele vin dupa ce doi corespondenti rusi au fost raniti,.

IPhone-uri din aur, gravate cu chipul lui Vladimir Putin

O serie de iPhone-uri din aur, gravate cu chipul presedintelui rus Vladimir Putin, au fost puse in vanzare intr-un centru comercial din Moscova cu pretul de 147. 000 de ruble 3. 190 de euro).

Ofensiva economica a lui Vladimir Putin prin Austria

Vizita de saptamana trecuta a lui Vladimir Putin in Austria este vazuta ca o puternica lovitura de imagine, care a aratat ofensiva pe partea economica pe care a inceput-o presedintele rus, potrivit analistilor politici.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )