Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin l-a felicitat pe Frank-Walter Steinmeier, dupa ce a fost desemnat presedinte al Germaniei, si l-a invitat in Rusia

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin l-a felicitat pe Frank-Walter Steinmeier, dupa ce a fost desemnat presedinte al Germaniei, si l-a invitat in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis presedintelui ales al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, un mesaj de felicitare pentru desemnarea sa ca sef al statului, si i-a transmis ca il invita in Rusia. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis l-a felicitat pe Frank-Walter Steinmeier, in contextul desemnarii sale ca presedinte al Germaniei

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, duminica, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier. Astfel, seful statului a subliniat ca Romania ramane un partener stabil al Germaniei, parteneriatul bilateral fiind confirmat de intensitatea dialogului politic, a cooperarii economice si sectoriale, a legaturilor interumane dintre cele doua state.

Frank-Walter Steinmeier, noul presedinte al Germaniei

ACTUALIZARE 16:44 Iohannis: Romania ramane un partener de incredere al Germaniei Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminica, un mesaj de felicitare noului Presedinte ales al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier. -------- Social-democratul german Frank-Walter Steinmeier, fost ministru de externe in cabinetele Merkel I si III, a fost ales astazi presedinte al Germaniei, informeaza AFP.

Fostul sef al diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, ales presedinte al Germaniei

Social-democratul german Frank-Walter Steinmeier il va inlocui pe Frank-Walter Steinmeier, la conducerea Republicii Federale Germane, dupa ce cel din urma a renuntat sa candideze pentru un al doilea mandat.

Germania are un presedinte rosu, pe Frank Walter Steinmeier, de la SPD

Germania are un nou presedinte de stat, in persoana lui Frank-Walter Steinmeier SPD). La ora 14:15 ora Germaniei, presedintele Bundestagului a comunicat rezultatul votului in Adunarea Federala. Din 1. 253 de voturi valabile, 14 au fost anulate si 103 au fost abtineri. Steinmeier a primit 931 de voturi, la mare distanta de ceilalti patru contracandidati. Prin urmare, favoritul cursei, propus de insasi cancelarul Angela Merkel, a reusit cu majoritate absoluta chiar din primul tur.

Klaus Iohannis i-a trimis un mesaj de felicitare lui Frank-Walter Steinmeier, ales duminica presedintele Germaniei: Romania, un partener de incredere si stabil al Germaniei

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Frank-Walter Steinmeier, ales duminica presedintele Germaniei. Romania reprezinta, la nivel european si regional, un partener de incredere si stabil al Germaniei, dar si un promotor convins, pe care se poate conta, al necesitatii de consolidare a proiectului european, afirma seful statului, in mesajul transmis omologului sau german.

Frank-Walter Steinmeier, ales presedinte al Germaniei

Social-democratul Frank-Walter Steinmeier a fost ales duminica presedinte al Republicii Federale Germania, functie in care il va inlocui pe Joachim Gauck, care a renuntat sa candideze pentru un al doilea mandat, relateaza AFP.

Germania isi va alege duminica un nou presedinte. Frank-Walter Steinmeier este favorit

Noul presedinte al Germaniei va fi ales duminica in urma unei adunari a Budestag-ului, Frank-Walter Steinmeier fiind considerat favorit pentru aceasta functie .

Vladimir Putin i-a lansat o invitatie in Rusia presedintelui ales al Germaniei

Vladimir Putin i-a transmis un mesaj de felicitare noului presedinte al Germaniei, Frank Walter Steinmeier, si cu aceasta ocazie l-a invitat sa viziteze Rusia ori de cate ori va dori acest.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

Vladimir Putin sustine ca este gata sa il intalneasca pe Donald Trump in capitala Sloveniei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca este gata sa il intalneasca pe omologul sau american, Donald Trump in capitala Sloveniei, informeaza RT. com. Ljubljana si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )