Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vladimir Putin i-a lansat o invitatie in Rusia presedintelui ales al Germaniei

B1 B1,
Vladimir Putin i-a lansat o invitatie in Rusia presedintelui ales al Germaniei

Vladimir Putin i-a transmis un mesaj de felicitare noului presedinte al Germaniei, Frank Walter Steinmeier, si cu aceasta ocazie l-a invitat sa viziteze Rusia ori de cate ori va dori acest. continuă pe B1

Vladimir Putin l-a felicitat pe Frank-Walter Steinmeier, dupa ce a fost desemnat presedinte al Germaniei, si l-a invitat in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis presedintelui ales al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, un mesaj de felicitare pentru desemnarea sa ca sef al statului, si i-a transmis ca il invita in Rusia.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

Vladimir Putin sustine ca este gata sa il intalneasca pe Donald Trump in capitala Sloveniei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca este gata sa il intalneasca pe omologul sau american, Donald Trump in capitala Sloveniei, informeaza RT. com. Ljubljana si.

Vladimir Putin va merge in mai in China si se va intalni cu Xi Jinping

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va merge in mai la un summit din China si intentioneaza sa aiba o intalnire cu presedintele chinez Xi Jinping.

Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

Serviciile de inteligenta americani au obtinut informatii care atesta ca Rusia oportunitatea de a il extrada pe Edward Snowden drept cadou pentru Donald Trump. Presedintele american a afirmat de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )