Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vladimir Putin, reactie dupa ce Rusia a fost infranta la Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
 Vladimir Putin, reactie dupa ce Rusia a fost infranta la Cupa Mondiala

Nationala de fotbal a Rusiei a fost eliminata din optimi de la Campionatul Mondial, scor 4-3 la penalty-uri cu Croatia, 2-2 in 120 de minute, iar purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a dezvaluit. continuă pe Antena3

Campionatul Mondial: Vladimir Putin, reactie SOC dupa ce RUSIA a pierdut calificarea in SEMIFINALE! Fotbalistii sunt CONVOCATI la KREMLIN...

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a apreciat prestatia nationalei de fotbal la Campionatul Mondial si i-a invitat pe jucatori la Kremlin. Rusia a fost eliminata din optimi de la Campionatul.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Raed Arafat, reactie dupa prabusirea avionului la Fetesti: Un elicopter SMURD a plecat pentru sprijin. Astemptam informatiile

Un elicopter SMURD a fost trimis la Fetesti, la locul in care s-a prabusit avionul MIG 21 Lancer, a declarat secretarul de stat in MAI, Raed Arafat. Este cazut un MIG 21. Este plecat un elicopter SMURD.

Presa internationala, reactie dupa eliminarea prematura a Simonei la Wimbledon: N-a stiut sa profite de sanse

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind dupa triumful de la French Open. Din pacate, n-a reusit sa-si egaleze nici macar parcursul de anul trecut de la.

CTP, reactie dupa infrangerea lui Halep la Wimbledon: Ai nevoie de alte calitati pentru a castiga

Cristian Tudor Popescu a sustinut ca se astepta ca Simon Halep sa intampine probleme la turneul de la Wimbledon. Reactia vine dupa ce sportiva a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6 - 3,.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Marea Britanie: O femeie si-a vandut toata averea pentru a-si organiza inmormantarea. Ce a aflat la putin timp dupa

Julie Shann, o femeie de 55 de ani din Marea Britanie trece prin momente grele dupa ce i-a vandut toata averea pentru ca doctorii i-au spus ca este pe moarte. Britanica si-a vandut pana si bijuteriile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )