Libnet.ro
UNICEF

01:05

VLADIMIR PUTIN: Relatiile SUA-Rusia devin din ce in ce mai rele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLADIMIR PUTIN: Relatiile SUA-Rusia devin din ce in ce mai rele

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca relatiile dintre Moscova si Washington devin din ce in ce mai rele, notand intr-un interviu publicat astazi ca administratia americana a impus numeroase sanctiuni Rusiei, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Putin afirma ca relatiile SUA-Rusia devin din ce in ce mai rele

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca relatiile dintre Moscova si Washington devin din ce in ce mai rele, notand intr-un interviu publicat joi ca administratia americana a impus numeroase sanctiuni Rusiei, relateaza Reuters.

Putin: Relatiile dintre Rusia si SUA devin din ce in ce mai rele

Relatiile dintre Rusia si Statele Unite se inrautatesc pe zi ce trece, in conditiile in care SUA au impus numeroase sanctiuni impotriva Kremlinului, a declarat presedintele rus Vladimir Putin in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Mir TV, relateaza Reuters.

Putin: Relatiile dintre SUA si Rusia se inrautatesc

Presedintele Vladimir Putin a declarat ca relatiile dintre Moscova si Washington se inrautatesc in c.

VLADIMIR PUTIN: Puterea in Republica Moldova a fost uzurpata de oligarhi

Presedintele rus Vladimir Putin a promis sustinere coalitiei Dodon - Sandu pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea, onsiderand ca, in Republica Moldova, oligarhii au acaparat toate institutiile de stat.

Vladimir Putin, sprijin pentru Igor Dodon

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat asigurari ca Moscova il va sprijini pe presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in actuala situatie complicata din aceasta tara, informeaza joi TASS.

VIDEO Vladimir Putin anunta ca va sustine alianta PSRM - ACUM si critica guvernarea lui Plahotniuc: Puterea a fost uzurpata de oligarhi

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anuntat ca va sprijini noua majoritate parlamentara formata la Chisinau: Blocul ACUM, condus de Maia Sandu si Andrei Nastase, si Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii si Igor Dodon. in acelasi timp, presedintele Federatiei Ruse a criticat dur guvernarea PDM, afirmand ca puterea a fost uzurpata de oligarhi doar in interesele lor.

Vladimir Putin, despre Republica Moldova: Evident ca il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai de coalitie pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea (VIDEO)

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca puterea in Republica Moldova a fost totalmente uzurpata de oligarhi, astfel ca ceea ce fac acum presedintele moldovean Igor Dodon si partenerii sai de coalitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )