Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vladimir Putin: Trebuie creat un nou stat in sud-estul Ucrainei

B1 B1,
Vladimir Putin: Trebuie creat un nou stat in sud-estul Ucrainei

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei, regiune unde se confrunta fortele ucrainene si rebelii prorusi. Liderul de la Kremlin afirma ca formarea unui stat trebuie abordata. continuă pe B1

Vladimir Putin vorbeste in premiera de crearea unui stat in sud-estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde fortele guvernamentale ucrainene se confrunta cu rebelii prorusi, transmite AFP.

Putin vrea un stat in sud-estul Ucrainei

Criza din Ucraina, care a racit deja relatiile dintre Moscova si Occident, a intrat intr-o noua etapa. in timp ce statele UE au anuntat ca au in vedere noi sanctiuni impotriva Rusiei, presedintele rus, Vladimir Putin, a dezvaluit duminica, in premiera, adevaratul sau obiectiv crearea unui stat in estul Ucrainei si, nerabdator, a cerut sa incepem imediat discutiile substantiale. in ajun, a reamintit statelor care ameninta cu sanctiuni ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare si este gata sa raspunda oricarei agresiuni.

Vladimir Putin: Crimeea a evitat soarta regiunilor din estul Ucrainei prin aderarea la Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca evenimentele care au loc in prezent la Donbas, in estul Ucrainei, arata clar ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si in Crimeea daca aceasta nu ar fi.

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde se confrunta fortele ucrainene si.

Vladimir Putin a vorbit pentru prima oara despre crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este pentru prima.

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele rus, Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde se confrunta fortele ucrainene si rebelii prorusi, relateaza AFP.

Vladimir Putin evoca pentru prima data un statut statal pentru estul Ucrainei

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei, regiune unde se confrunta fortele ucrainene si rebelii prorusi. Liderul de la Kremlin afirma ca formarea unui stat trebuie abordata.

Vladimir Putin: Operatiunile armatei ucrainene in estul tarii se aseamana cu asediul trupelor naziste

Presedintele rus, Vladimir Putin, a spus, vineri, ca operatiunile armatei ucrainene in estul tarii se aseamana cu asediul trupelor naziste asupra orasului Leningrad, in al II-lea Razboi Mondial, relateaza.

Purtatorul de cuvant al lui Putin il contrazice pe presedintele rus: Estul Ucrainei ar trebui sa ramana parte a tarii

Regiunile din estul Ucrainei unde separatistii prorusi se lupta cu fortele loiale Kievului ar trebui sa ramana parte a tarii, a declarat duminica purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin,.

Vladimir Putin: Rusii si ucrainenii reprezinta, practic, un singur popor

Vladimir Putin a afirmat recent ca Moscova nu va fi atrasa in conflicte la scara ampla, insa cu toate acestea partenerii sai trebuie sa evite orice confruntare cu Rusia. Liderul de la Kremlin a mai adaugat ca tara sa va continua sa isi consolideze potentialul nuclear, pentru a-si asigura securitatea, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )