Libnet.ro
UNICEF

09:01

Vladimir Putin: Rusii si ucrainenii reprezinta, practic, un singur popor

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin: Rusii si ucrainenii reprezinta, practic, un singur popor

Vladimir Putin a afirmat recent ca Moscova nu va fi atrasa in conflicte la scara ampla, insa cu toate acestea partenerii sai trebuie sa evite orice confruntare cu Rusia. Liderul de la Kremlin a mai adaugat ca tara sa va continua sa isi consolideze potentialul nuclear, pentru a-si asigura securitatea, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rusia invadeaza Ucraina, declara un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin

Ella Poliakova, membra a echipei de consilieri a presedintelui rus Vladimir Putin, a declarat astazi ca ea considera actiunile Rusiei o invazie a Ucrainei. Kievul a anuntat astazi ca soldati rusi s-au implicat direct in luptele din Ucraina, informatie transmisa si de SUA. Ucrainenii sustin ca rusii au cucerit un oras strategic de granita, cerand un ajutor militar de anvergura din partea UE.

Vladimir Putin: Va reamintesc ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare. Este o realitate, nu sunt doar vorbe

Vladimir Putin a afirmat recent ca Moscova nu va fi atrasa in conflicte la scara ampla, insa cu toate acestea partenerii sai trebuie sa evite orice confruntare cu Rusia. Liderul de la Kremlin a mai adaugat ca tara sa va continua sa isi consolideze potentialul nuclear, pentru a-si asigura securitatea, relateaza Reuters.

Vladimir Putin refuza sa reduca numarul oraselor care vor gazdui meciuri la Campionatul Mondial din 2018

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, vineri, ca Rusia, organizatoarea Cupei Mondiale din 2018, nu va tine cont de recomandarile FIFA cu privire la reducerea numarului oraselor-gazda de la 11 la 9,.

Vladimir Putin: Crimeea a evitat soarta regiunilor din estul Ucrainei prin aderarea la Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca evenimentele care au loc in prezent la Donbas, in estul Ucrainei, arata clar ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si in Crimeea daca aceasta nu ar fi.

Vladimir Putin: Operatiunile armatei ucrainene in estul tarii se aseamana cu asediul trupelor naziste

Presedintele rus, Vladimir Putin, a spus, vineri, ca operatiunile armatei ucrainene in estul tarii se aseamana cu asediul trupelor naziste asupra orasului Leningrad, in al II-lea Razboi Mondial, relateaza.

REACTIA de necrezut a lui Vladimir Putin dupa ce armata RUSA a invadat Ucraina. Insurgentii l-au ascultat imediat

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a indemnat pe insurgenti, in noaptea de joi spre vineri, sa deschida un coridor umanitar pentru militarii ucraineni incercuiti in zonele unde au loc confruntari, anunta .

Vladimir Putin indeamna insurgentii sa le permita militarilor ucraineni sa iasa din incercuire

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a indemnat, vineri, pe separatistii prorusi sa deschida un coridor umanitar pentru militarii ucraineni incercuiti in zonele de conflict, pentru a evita o crestere a numarului de victime, informeaza agentia Itar-Tass.

Convorbire Angela Merkel - Vladimir Putin: Cancelarul german a cerut sa se faca lumina asupra prezentei armatei ruse in Ucraina

Cancelarul german, Angela Merkel, a cerut miercuri sa se faca lumina asupra acuzatiilor cu privire la prezenta armatei ruse pe teritoriul ucrainean, in cursul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus, Vladimir Putin, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului german, potrivit Mediafax.

NATO incearca sa-l descurajeze pe Vladimir Putin. Planuieste sa stationeze trupe in baze noi din Europa de Est

NATO va stationa in premiera trupe in baze noi din Europa de Est, ca raspuns la criza ucraineana si in incercarea de a-l descuraja pe Vladimir Putin sa provoace tulburari in fostele republici sovietice.

Vladimir Putin: Rusia va face totul pentru un proces de pace si incetarea varsarii de sange in Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat la o intrevedere cu omologul sau ucrainean - Petro Porosenko, ca Rusia va face totul pentru un proces de pace si pentru incetarea varsarii de sange in Ucraina, relateaza agentia RIA Novosti, citata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )