Libnet.ro
UNICEF

01:05

VladimirBelis, fost sef INML, despre psihopatul Gheorghe Dinca: Trebuie recurs la metode specifice pentru a-l face sa vorbeasca

Antena3 Antena3,
VladimirBelis, fost sef INML, despre psihopatul Gheorghe Dinca: Trebuie recurs la metode specifice pentru a-l face sa vorbeasca

VladimirBelis, fost sef INML, a declarat pentru Antena 3 ca anchetatorii ar trebui sa recurgala metode specifice pentru a-l face pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Cateodata iifaci sa. continuă pe Antena3

Fost sef INML, despre diferenta dintre Gheorghe Dinca si Ion Rimaru

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Despre legatura cu criminalul Ion Rimaru, Vladimir Belis spune ca diferente.

Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca. Nu rata Sinteza zilei!

Echipa Sinteza zilei va prezinta un interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. Ce rol avea criminalul din Caracal in cadrul retelei si cum actionau. Un m.

Fost director din INTERPOL, despre Gheorghe Dinca: Un traficant de persoane nu violeaza si omoara victimele. Se ocupa doar de profit

Fostul director din INTERPOL pentru Europa de Est, chestorul Paolo Sartori, este de parere ca Gheorghe Dinca nu corespunde profilului traficantului de persoane. Acesta a explicat, pentru Digi 24, ca, de obicei,.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase! Vladimir Belis, fost sef al INML, da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. DIICOT aanuntat oficial ca probele preluate din curtea lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Se schimba tot cursul anchetei de la Caracal. Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca!

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, la Sinteza zilei, un interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. Ce rol avea criminalul din Caracal in cadrul retelei.

Gheorghe Dinca, marturie-soc la INML: Politistii l-au batut trei ore. Pe corp nu avea semne de violenta

Criminalul din Caracal a fost expertizat la INML, la cererea lui, de medicii legisti. Gheorghe Dinca le-a spus ca a fost batut timp de trei ore. A reclamat ca il doare tot corpul ca urmare a bataii despre.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, dus la INML pentru expertiza medicala, dupa ce a sustinut ca a fost lovit in momentul descinderilor (VIDEO)

UPDATE: Gheorghe Dinca ar putearamane in spital inca o saptamana, ceea ceva bloca accesul anchetatorilor DIICOT in casa sa. UPDATE: Gheorghe Dinca cere eliberarea unuicertificat.

Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

Gheorghe Dinca a fost transportat, joi, dimineata, la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize in contextul in care a sustinut ca ar avea niste coaste rupte dupa ce ar fi fost.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus la Institutul de Medicina Legala dupa ce a sustinut ca a fost lovit de catre anchetatori

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost dus joi de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medico-legal, dupa ce a sustinut ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori vineri dimineata, cand a fost facuta perchezitia in locuinta sa. La sosire, el a fost huiduit de mai multe persoane aflate in fata sediului INML.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )