Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gheorghe Dinca, marturie-soc la INML: Politistii l-au batut trei ore. Pe corp nu avea semne de violenta

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, marturie-soc la INML: Politistii l-au batut trei ore. Pe corp nu avea semne de violenta

Criminalul din Caracal a fost expertizat la INML, la cererea lui, de medicii legisti. Gheorghe Dinca le-a spus ca a fost batut timp de trei ore. A reclamat ca il doare tot corpul ca urmare a bataii despre. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, dus la INML pentru expertiza medicala, dupa ce a sustinut ca a fost lovit in momentul descinderilor (VIDEO)

UPDATE: Gheorghe Dinca ar putearamane in spital inca o saptamana, ceea ceva bloca accesul anchetatorilor DIICOT in casa sa. UPDATE: Gheorghe Dinca cere eliberarea unuicertificat.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

Gheorghe Dinca a fost transportat, joi, dimineata, la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize in contextul in care a sustinut ca ar avea niste coaste rupte dupa ce ar fi fost.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus la Institutul de Medicina Legala dupa ce a sustinut ca a fost lovit de catre anchetatori

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost dus joi de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medico-legal, dupa ce a sustinut ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori vineri dimineata, cand a fost facuta perchezitia in locuinta sa. La sosire, el a fost huiduit de mai multe persoane aflate in fata sediului INML.

Criminalul de la Caracal, batut in arest. Ce pretentii are acum Gheorghe Dinca

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, se plange de dureri la nivelul pieptului si a coastelor si cere ingrijiri medicale. Barbatul sustine ca a fost batut de anchetatori, in momentul in care acestia au decins in locuinta lui si l-au imobilizat. Avocatul lui Dinca a facut declaratii despre starea de sanatate a acestuia. Criminalul din .

Gheorghe Dinca, intampinat cu huiduieli la IML, unde a fost dus dupa ce a acuzat ca a fost batut

Principalul suspect in cazul de crima de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus la Institutul National de Medicina Legala, unde urmeaza sa fie supus unei expertize medicale, dupa ce a acuzat ca a fost batut in momentul descinderilor.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Clientul meu nu si-a batut joc de organele de ancheta. Furnizeaza informatiile pe care si le aminteste

AvocatulBogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu alluiGheorgheDinca,a afirmat ca acesta nu si-a batut joc de anchetatori si ca le furnizeaza informatiile pe care si le.

Cine l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra cu masina in curte. Politistii l-au evitat

Cineva l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra in locuinta sa din Caracal. Marturiile acestuia sunt de-a dreptul socante. Barbatul a vazut cand si cum s-a petrecut totul si nu a actionat in niciun fel. Prietenul lui Dinca, marturii cutremuratoare despre seara de 26 iulie Paul Mieila a fost .

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )