Libnet.ro
UNICEF

19:30

Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca. Nu rata Sinteza zilei!

Antena3 Antena3,
Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca. Nu rata Sinteza zilei!

Echipa Sinteza zilei va prezinta un interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. Ce rol avea criminalul din Caracal in cadrul retelei si cum actionau. Un m. continuă pe Antena3

Se schimba tot cursul anchetei de la Caracal. Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca!

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, la Sinteza zilei, un interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. Ce rol avea criminalul din Caracal in cadrul retelei.

VladimirBelis, fost sef INML, despre psihopatul Gheorghe Dinca: Trebuie recurs la metode specifice pentru a-l face sa vorbeasca

VladimirBelis, fost sef INML, a declarat pentru Antena 3 ca anchetatorii ar trebui sa recurgala metode specifice pentru a-l face pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Cateodata iifaci sa.

Primul avocat din oficiu a dezvaluit cum a marturisit Gheorghe Dinca cele doua crime: Chiar mi-a solicitat sa ramana singur cu acest politist

Bogdan Alexandru, avocatul care l-a reprezentat din primul moment al preluarii dosarului de catre DIICOT a dezvaluit intr-un interviu televizat cum a ales Gheorghe Dinca, suspectat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza LMelencu, sa marturiseasca cele doua crime.

CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

Fiica lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a facut, joi, primele declaratii in acest caz. Daniela Dinca Balan, despre care s-a spus ca plasa fete unor oameni bogati, ca vineri va face precizari.

EXCLUSIV. Imagini cu partenerul lui Gheorghe Dinca

O femeie care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in Italia a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia a vorbit despre cum Dinca si cu un alt barbat, Mihai,racolau femei pentru prostitutie.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul .

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )