Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vocea Romaniei: cine sunt ultimii concurenti care au intors scaunele antrenorilor si cum arata echipele complete VIDEO

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei: cine sunt ultimii concurenti care au intors scaunele antrenorilor si cum arata echipele complete VIDEO

Etapa auditiilor pe nevazute din sezonul noua al show-ului Vocea Romaniei s-a incheiat vineri, 25 octombrie, iar antrenorii merg in etapa Confruntarilor cu cate 15 concurenti fiecare, exceptie facand Smiley, care are 16 solisti in echipa sa. continuă pe Adevărul

Numele pe care Klaus Iohannis le-a impus in viitorul Guvern. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

Klaus Iohannis a primit ce-si doreste. Cine sunt ministrii pe care presedintele i-a vrut in echipa lui Orban

Klaus Iohannis a primit ce isi doreste de patru ani: propriul Guvern. Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe si Nicolae Ciuca, propus la Aparare sunt numele pe care presedintele le-a impus in viitorul.

La Vocea Romaniei, DECIZIA A FOST LUATA: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu s-a intors la Vocea Romaniei in acest sezon, iar chiar inainte de auditiile pe nevazute a tinut sa le transmita un mesaj colegilor sai.

Andi si-a cantat durerea la Vocea Romaniei. Pentru mama lui. Pentru lupta ei cu cancerul, 10 ani. Pentru ca nu mai este

Andi are 18 ani si a surprins cu o maturitate emotionala si nu numai. Acesta a surprins toti juratii cu vocea sa plina de emotie si foarte coapta pentru anii sai. Nu a dus lipsa de interpretare si nici de acuratete. Care este povestea sa? Andi, concurentul de la Vocea Romaniei care si-a cantat durerea .

Irina Rimes, adevarul dureros despre relatia cu fostul iubit. Jurata de la Vocea Romaniei a recunoscut de ce s-au despartit de fapt

Desi este foarte tanara, are deja multa experienta in dragoste. Jurata de la Vocea Romaniei are la activ un mariaj nereusit care a facut-o sa sufere enorm, dar care a si facut-o sa compuna atat de frumos. Ce adevar dureros a asuns pana acum relatia cu Andi Banica? Irina Rimes, despre relatia cu fostul sot .

Cinci lucruri nestiute despre Tudor Chirila. Numarul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea Romaniei

Juratul de la Vocea Romaniei este una dintre cele mai controversate prezente ale show-ului si le ofera telespectatorilor clipe amuzante, de cele mai multe ori, atunci cand face echipa cu Horia Brenciu si la capitolul glume. Iata cateva lucruri nestiute, insa, despre Tudor Chirila, cu care orice fan adevarat al emisiunii de la PRO TV .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romanieia debutat pe 6 septembrie 2019 laPro TV. Pavel Bartosrevine in functia de prezentator. in sezonul 9,Andraeste inlocuita deHoria Brenciu, in timp ceSmiley,Irina RimessiTudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta de la ora 20:30 va avea loc a opta editie pe nevazute a show-ului muzical Vocea Romaniei.

Horia Brenciu are o mare dilema. Am decis ca trebuie sa fac ceva! Ce se intampla cu juratul de la Vocea Romaniei

Horia Brenciu, unul dintre juratii de la Vocea Romaniei, are o mare dilema. Excentric, om al spectacolului, de 25 de ani pe scenele Romaniei, inca reuseste sa surprinda, iar acum are in plan sa o faca din nou. Horia Brenciu are o mare dilema Horia Brenciu 46 de ani), cantaret si vedeta de televiziune, excentric .

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

Noul sezon de la Vocea Romaniei este unul plin de surprize. intr-una dintre editii, cei patru antrenori au fost socati atunci cand au vazut-o pe scena chiar pe fiica lui Adi Minune,Adriana.

Cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria, descoperit in Anglia. Autoritatile avanseaza ancheta

Autoritatile din marea Britanie au dezvaluit cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria care a fost descoperit in Anglia. Cadavrele apartin unor persoane de nationalitate chineza, au anuntat anchetatorii, in timp ce ministrul Afacerilor Externe din Bulgaria a confirmat ca TIR-ul este inmatriculat in Varna. Cei 39 de morti din .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )