Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Vocea Romaniei, decizia a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu

B1 B1,
La Vocea Romaniei, decizia a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu

Horia Brenciu a revenit la PrO TV, in juriul de la Vocea Romaniei. Cantaretul a revenit cu forte proaspete. continuă pe B1

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

Sorina Pintea, Vocea Romaniei? A cantat o melodie indragita de multi romani. Video inedit cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a aparut intr-un clip video, intr-o ipostaza cu totul noua. Momentul filmat in timp ce aceasta interpreteaza un slagar din Cenaclul Flacara a putut fi urmarit mai ales in mediul online. Sorina Pintea, Vocea Romaniei? Materialul video a fost postat pe Facebook de catre Felix Rache, presedintele de la Pro Romania .

A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cat de mari au crescut baietii Cristinei Balan

Cristina Balan, castigatoarea sezonului 5 al concursului Vocea Romaniei, a intrat in lupta pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cat de mari au crescut baietii ei? A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down Cristina Balan 37 de ani) a participat la sezonul .

Cu ce se ocupa sotia lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea Romaniei este foarte mandru de ea

Cu toate ca este extrem de expansiv si transparent la Vocea Romaniei si nu numai, Brenciu schimba tactica atunci cand este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna sa fie foarte atent la detaliile pe care le ofera si sa pastreze viata privata departe de ochii si urechile curiosilor. Cu ce se ocupa sotia sa .

Mesajul lui Horia Brenciu pentru colegii de la Vocea Romaniei. Ce le transmite lui Smiley, Tudor si Bartos

Horia Brenciu a revenit la Vocea Romaniei! Fortele proaspete par deja sa se simta. Cunoscutul cantaret le-a transmis colegilor de platou un mesaj pe ultima suta de metri, chiar in timpul in care auditiile pe nevazute sunt in toi. Juratul doreste ca toata lumea sa aiba la cunostinta puterea sa de convingere pentru a aduce .

ADEVARUL despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Al noualea sezon din Vocea Romaniei a debutat in urma cu cateva saptamani, iar prezentatorul Pavel Bartos a facut dezvaluiri inedite din culisele show-ului. Astfel, gazda emisiunii a vorbit.

Numarul pedofililor din Romania creste alarmat. Un barbat din Campulung a fost arestat dupa ce a agresat o fetita de noua ani

Un barbat a fost trimis dupa gratii dupa ce a agresat o fata de nouaani, in centrul orasului Campulung. Agresiunea ar fi avut loc in timp ce copila mergea spre scoala. Speriata fata a.

Numarul pedofililor din Romania creste alarmant. Un barbat din Campulung a fost arestat dupa ce a agresat o fetita de noua ani

Un barbat a fost trimis dupa gratii dupa ce a agresat o fata de nouaani, in centrul orasului Campulung. Agresiunea ar fi avut loc in timp ce copila mergea spre scoala. Speriata fata a.

Asia: Un puscarias evadat a fost prins dupa 17 ani datorita unei drone. Barbatul traia in pustietate

Un prizonier care a reusit sa scape din inchisoare acum mai bine de 17 ani a fost in sfarsit gasit de autoritati. Barbatul traia in pustietate, intr-o grota din munti. Fugarul a fost privat de interactiunea umana de atat de mult timp incat i-a fost greu sa se inteleaga cu politia, scrie The Independent.

Tragedie in Neamt. Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite dupa un accident rutier ingrozitor

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs, duminica noaptea, pe DC 87, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si apoi s-a izbit de un cap de pod si de un copac. Potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )