Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday: Romanii au cumparat vacante si bilete de avion de 1 milion de euro de pe Vola.ro, prefera Roma si Praga

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday: Romanii au cumparat vacante si bilete de avion de 1 milion de euro de pe Vola.ro, prefera Roma si Praga

Romanii au achizitionat de Black Friday vacante si bilete de avion online in valoare de 1 milion de euro de la agentia de turism Vola. ro, preferand in special city break-urile la Roma sau Praga, in timp ce altii si-au aranjat vacanta pentru vara. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday la Vola.ro: bilete de avion la 1 euro dus-intors si city-break-uri de la 10 euro

De Black Friday , Vola. ro vinde bilete de avion la 1 euro dus-intors Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona si city-break-uri de la 10 euro/persoana. De asemenea, vor fi reduceri de pana la 80% pentru vacante mai lungi in mai multe.

Black Friday la zboruri: Ryanair vinde bilete de avion intre 3 si 10 euro

De Black Friday , low-costul Ryanair a scos la vanzare bilete de avion intre 3 si 10 euro/segment, oferta valabila doar astazi pana la miezul noptii.

Black Friday de Romania - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania,, dovada fiind si faptul ca multe companii au raportat reduceri record. Nu au lipsit insa nici momentele cu site-uri picate si nici oamenii nemultumiti ca stocurile pentru produsele cele mai interesante s-au epuizat in cateva minute. Cert e ca si de acest Black Friday romanii au cumparat lingo-uri de aur, masini, genti de peste 5. 000 de lei si laptop-uri de peste 10. 000 de lei/bucata. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente si anunturi ale zilei de Black Friday, iar in articol puteti citi si o istorie a fenomenului in Romania.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Romanii au cumparat multe smartphone-uri. Pana la aceasta ora, romanii au cheltuit 12 milioane de euro doar prin tranzactii online

Potrivit sondajelor, barbatii din Romania sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume de bani mari cu prilejul Black Friday.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Romanii au cumparat multe smartphone-uri. Pe lista cu promotii apar apartamente si automobile

Potrivit sondajelor, barbatii din Romania sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume de bani mari cu prilejul Black Friday.

Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Black Friday la eMag a venit cu o surpriza placuta pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle si Summer Well.

Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult. Pe lista cu promotii apar apartamente si automobile

Gama produselor care beneficiaza de reduceri de pret cu prilejul Black Friday include, in acest an, apartamente si automobile. Un apartament de trei camere in Bucuresti, intr-un bloc nou, la etajul 3, este oferit la pretul promotional de 79. 300 de euro.

Black Friday 2016. Lista site-urilor cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult

Black Friday 2016 va avea loc, in Romania, in ziua de 18 Noiembrie, cat si in weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege sa ofere reduceri fie in intervalul 18 - 27 noiembrie, fie in weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomania. net.

Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Black Friday a ajuns in Romania in 2011 si a evoluat constant, eMAG Black Friday a fost primul eveniment de acest gen de la noi, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Aceste schimbari se vad si la nivelul tranzactiilor online procesate de catre PayU, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in ultimii trei ani, [].

Statistici inainte de Black Friday: cat sunt clientii dispusi sa cheltuie

Magazinele se pregatesc cu reduceri de Black Friday si romanii cu bani pentru produse. De la an la an, inca din 2011, site-urile au devenit mai bune, banii cheltuiti mai multi. Iata cum se anunta Black Friday 2016.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2388 seconds )