Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volkswagen cheama n service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen cheama n service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat vineri ca cheama 410. 000 de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scauul din mijloc, relateaza News. ro, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Volkswagen cheama in service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Grupul german Volkswagen VW) va chema 410. 000 de masini, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scauul din mijloc, relateaza AFP.

Sute de mii de masini, rechemate in service din cauza centurii de siguranta: Vezi aici daca mai poti circula

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat ca va cheama 410 de mii de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. De asemenea, intreprinderea si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca.

Adelina Pestritu, de urgenta la spital din cauza unei diete: Mi-am dat organismul peste cap

Adelina Pestritu a ajuns de urgenta la spital dupa ce a tinut o dieta drastica. Vedeta a marturisit ca a incercat sa slabeasca trei kilograme in cinci zile iar in aceasta perioada nu a mai mancat.

410.000 de masini, chemate in service

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat, astazi, ca va cheama in service 410. 000 de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scaunul din mijloc, relateaza AFP.

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme: 410.000 de masini, chemate in service

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme siva chema 410. 000 de masini in service, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. Compania si-a sfatuit clientii sa nu.

Portavionul USS Gerald R. Ford, cel mai mare si cel mai scump din lume, este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice

Cea mai lunga nava din lume si cea mai costisitoare din istoria Statelor Unite este din nou la tarm din cauza unei defectiuni tehnice. Vasul militar necesita reparatii pentru a doua oara in acest an.

Irlanda: Apple renunta la o investitie URIASA, din cauza intarzierilor aparute la aprobari

Apple a renuntat la o investitie de un miliard de lei in constructia unui centru de date in Irlanda, din cauza intarzierilor aparute la aprobari. Autorizarea a intarziat din cauza a trei persoane, ce locuie.

(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite? Accidentele rutiere pot avea foarte multe cauze si pot fi provocate atat din vina soferilor, cat si a conditiilor meteo sau.

Banca Angliei mentine dobanda din cauza evolutiei economice slabe

Banca Angliei a decis, in reuniunea de politica monetara de ieri, sa mentina nemodificata dobanda de referinta, la 0,5%, din cauza datelor slabe ce privesc economia tarii si inflatia, care fac institutia financiara centrala de la Londra sa fie precauta. Analistii anticipau masura Bancii Angliei.

Preturile placilor video revin la normal, dupa ce au crescut enorm din cauza mineritului de criptomonede

Dupa o perioada de disponibilitate scazuta si preturi ridicate la placile video, acestea sunt inapoi in stoc pe site-ul NVIDIA si la comerciantii cu amanuntul, la preturi standard de vanzare. Motivul indisponibilitatii pe piata a fost din cauza minerilor de bitcoin si alte criptomonede, care le folosesc pentru a genera monede digitale mai repede decat o pot face numai cu ajutorul procesoarelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )