Libnet.ro
UNICEF

06:45

Volkswagen ar fi folosit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele - surse. Compania ar putea renunta la o parte dintre angajatii pe perioada determinata

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen ar fi folosit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele - surse. Compania ar putea renunta la o parte dintre angajatii pe perioada determinata

Volkswagen ar fi construit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele de emisii, adaptandu-le pentru diverse zone din lume si pentru mai multe tipuri de motoare, spun trei surse citate de Reuters. Daca se va dovedi ca e adevarat, teoria conform careia doar cativa ingineri au stiut, cade definitiv. Reprezentantii companiei au spus sambata ca analizeaza posibilitatea reducerii numarului de oameni cu contracte determinate, mai ales ca viitorul este incert si ultimele date de vanzari nu sunt bune. continuă pe Hotnews

Reuters: Volkswagen a avut mai multe versiuni ale softului de manipulare a emisiilor

Grupul auto Volkswagen a avut, de-a lungul timpului, mai multe versiuni ale softului pentru inducerea in eroare a testelor de emisii ale motoarelor diesel, afirma surse din cadrul companiei si un oficial american, citati de Reuters.

Surse Reuters: VW a avut mai multe versiuni ale softului de falsificare a emisiilor

Grupul auto Volkswagen a avut, de-a lungul timpului, mai multe versiuni ale softului pentru inducerea in eroare a testelor de emisii ale motoarelor diesel, au declarat surse din cadrul companiei si un oficial american pentru Reuters, ceea ce arata ca mecanismul de inselaciune a fost mai complex.

Brasovul, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate

Brasovul este, de departe, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate. Potrivit oficilialilor Ministerului Agriculuturii si Dezvoltarii Rurale, in Brasov exista 143 de produse atestate, urmatorul in top fiind Maramuresul, la mare distanta, cu 56 de produse.

Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat sambata la Teheran seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, transmite Agerpres.

Steinmeier: Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat, sambata, la Teheran, seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier.

Mai multe categorii de documente elaborate de MAI vor fi declasificate

Guvernul a decis ieri, printr-o Hotarare, ca mai multe categorii de documente elaborate de MAI si de institutiile din subordine vor fi declasificate sau vor fi trecute in alta clasa ori nivel de secretizare, informeaza Biroul de presa al Executivului.

Matei Basarab, adevaratul protector al ortodoxiei. A refacut sau a construit de la zero cele mai multe biserici si manastiri, intrecandu-l chiar si pe Stefan cel Mare

Matei Basarab sau Matei Brancoveanu a fost domn al Tarii Romanesti in perioada 1632-1654. A fost domnitorul cu cea mai ampla activitate culturala. A construit de la zero sau a refacut 126 de monumente, printre care zeci de biserici sau manastiri, cu mult peste Stefan cel Mare.

Radiografia burselor europene la 9 luni: cu 3 companii si 15 brokeri, ungurii fac de patru ori mai multe tranzactii decat BVB

Tranzactiile pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au scazut cu 16% in primele 9 luni din acest an si au ajuns la un total de 1,38 miliarde euro. BVB se plaseaza astfel in jumatatea inferioara a topului celor mai lichide burse din Europa, reusind totusi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )