Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volkswagen va plati peste 60 milioane euro directorilor, in ciuda pierderilor record afisate de companie

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen va plati peste 60 milioane euro directorilor, in ciuda pierderilor record afisate de companie

Volkswagen a anuntat ca va plati 63 milioane euro catre mai mult de zece fosti si actuali directori, ca bonusuri si alte tipuri de plati, compania promitand ca se va concentra pe vehicule electrice si hibride si ca va recastiga increderea clientilor dupa uriasul scandal al emisiilor. Insa compania va comunica abia la final de an rezultatele finale ale anchetelor interne pe tema scandalului si inca sunt cautati vinovatii pentru trucarea testelor de poluare. In plus, Volkswagen este mult in urma cu rechemarile pentru masinile implicate in scandal, solutiile tehnice nefiind aprobate pentru o serie de modele. continuă pe Hotnews

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior numai din fonduri publice

Ministerul Comunicatiilor incearca sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat marti Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor. 12 institutii publice, printre care CNAS, Ministerul Justitiei, Agentia Nationala de Integritate, au depus deja dosarele achizitiilor, valoarea acestora insumand 228,7 milioane lei. Un alt proiect retrospectiv, pe care s-au cheltuit circa 29 milioane de euro, apartine UEFISCDI, institutie in subordinea Ministerului Educatiei si mai exista discutii si in privinta unui proiect IT implementat de ANAF care a costat peste 30 milioane de euro.

Peste 100 milioane euro ar putea ajunge la bugetul de stat, pana in aprilie 2017

Peste 100 de milioane de euro ar putea fi angajate din fondurile de la UE de Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala MCSI) pentru proiectele strategice inovative cu impact asupra intregului sector IT and C, ce au fost depuse in actualul exercitiu bugetar 2014 - 2020, dar si pentru proiectele realizate in cadrul exercitiului anterior 2007 - 2013 si care ar putea primi asistenta retroactiva, a sustinut Marius Bostan, in cadrul unei conferinte de presa organizata ieri.

DNA: Cum a spalat Ioan Niculae peste cinci milioane de euro, prin firmele sale

O suma de peste cinci milioane de euro a fost supusa de omul de afaceri Ioan Niculae unui proces de spalare a banilor, aceasta trecand prin mai multe firme si ajungand la o firma de tip off shore.

Vanbet planifica investitii de peste 3 milioane de euro, pentru acest an

Societatea romaneasca Vanbet, cu activitate in cresterea pasarilor si ierbivorelor, din judetul Vaslui, planifica investitii de peste 3 milioane de euro, in anul 2016, potrivit unui comunicat de presa emis, ieri, de catre societate.

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior de la bugetul de stat

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste zeci de milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat Marius Bostan.

Furnizorul de sisteme de pompare a apei Wilo a avut afaceri de peste 27 milioane de euro

Subsidiara din Romania a producatorului german de pompe si sisteme de pompare Wilo SE, a inregistrat in 2015 o crestere a vanzarilor cu 40% fata de anul precedent, compania ajungand la o cifra de afaceri de aproximativ 27,3 mil. euro, potrivit reprezentantilor Wilo Romania.

ASF a castigat peste 60% din totalul litigiilor de munca

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a castigat pe fond peste 60% din totalul litigiilor de munca, printre care si procesul cu Constantin Buzoianu, fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) in perioada 2011 -2012, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Severin Shopping Center a inregistrat peste 2 milioane de vizite

Severin Shopping Center, centru comercial al judetului Mehedinti, a inregistrat peste 2 milioane de vizite de la inaugurarea extensiei, pe 15 octombrie 2015, pana la data de 1 aprilie 2016, potrivit unui comunicat remis redactiei.

incepand de joi, agricultorii isi pot depune cererile de finantare pentru dezvoltare rurala. AFIR ofera fonduri europene de peste 541 de milioane de euro

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) pune la dispozitia fermierilor fonduri europene in valoare de peste 541 de milioane de euro. Solicitantii isi pot depune de joi, 28 aprilie 2016, cererile de finantare pentru agricultura si dezvoltare rurala, noteaza News. ro.

Alstom a obtinut un contract de 100 milioane euro din partea Network Rail

Alstom a obtinut un contract din partea Network Rail pentru refacerea completa a sistemului de semnalizare pe magistrala Great Western Main Line, intre statiile Reading si Paddington din partea de vest a Londrei, a carui valoare se ridica la peste 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )