Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Cum a spalat Ioan Niculae peste cinci milioane de euro, prin firmele sale

Antena3 Antena3,
DNA: Cum a spalat Ioan Niculae peste cinci milioane de euro, prin firmele sale

O suma de peste cinci milioane de euro a fost supusa de omul de afaceri Ioan Niculae unui proces de spalare a banilor, aceasta trecand prin mai multe firme si ajungand la o firma de tip off shore. continuă pe Antena3

DNA: Ioan Niculae voia Hotarare de Guvern pentru facilitati fiscale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, ieri, trimiterea in judecata a omului de afaceri Ioan Niculae, in prezent aflat la inchisoare, administrator al INTERAGRO si INTERVITT SRL, sub aspectul savarsirii infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani, dar si a conducerii InterAgro, respectiv Toncea Nicoleta, presedinte la data faptelor, sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani, Barac Viorel, director general, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Boc, Pogea, Videanu, Sarbu, Puscas si Geoana, vizati de o ancheta DNA disjunsa din dosarul in care Ioan Niculae a fost trimis in judecata

Procurorii DNA care l-au trimis in judecata pe miliadarul Ioan Niculae au disjuns ancheta si au deschis un nou dosar in care sunt vizati mai multi fosti ministri si functionari publici. Printre ei: Emil Boc, Mircea Geoana si Ilie Sarbu, conform Adevarul.

Ioan Niculae si Bunea Stancu, trimisi in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, in fata instantei va ajunge si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, acuzat de trafic de influenta.

Ioan Niculae, patron Interagro, si Gheorghe Bunea Stancu, fost sef al CJ Braila, trimisi in judecata in dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala si trafic de influenta

Procurorii DNA au anuntat trimiterea in judecata a lui Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, si Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean Braila, intr-un dosar de.

Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat deja intr-un dosar penal si aflat in inchisoare, are tot mai mari probleme. Milionarul a fost trimis in judecata intr-un nou dosar in care.

Severin Shopping Center a inregistrat peste 2 milioane de vizite

Severin Shopping Center, centru comercial al judetului Mehedinti, a inregistrat peste 2 milioane de vizite de la inaugurarea extensiei, pe 15 octombrie 2015, pana la data de 1 aprilie 2016, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior numai din fonduri publice

Ministerul Comunicatiilor incearca sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat marti Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor. 12 institutii publice, printre care CNAS, Ministerul Justitiei, Agentia Nationala de Integritate, au depus deja dosarele achizitiilor, valoarea acestora insumand 228,7 milioane lei. Un alt proiect retrospectiv, pe care s-au cheltuit circa 29 milioane de euro, apartine UEFISCDI, institutie in subordinea Ministerului Educatiei si mai exista discutii si in privinta unui proiect IT implementat de ANAF care a costat peste 30 milioane de euro.

Vanbet planifica investitii de peste 3 milioane de euro, pentru acest an

Societatea romaneasca Vanbet, cu activitate in cresterea pasarilor si ierbivorelor, din judetul Vaslui, planifica investitii de peste 3 milioane de euro, in anul 2016, potrivit unui comunicat de presa emis, ieri, de catre societate.

Omul de afaceri Ioan Niculae si fostul sef al CJ Braila, Bunea Stancu, trimisi in judecata in dosarul INTERAGRO. Ce acuzatii le mai aduc procurorii DNA

Procurorii DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata in cazul lui Ioan Nicolae, aflat in executarea unei pedepse privative de libertate, administrator al S. si SC INTERVITT SRL, pentru cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. De asemenea, s-a dispus trimiterea in judecata si a fostului presedinte al CJ Braila, pentru trafic de influenta .

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior de la bugetul de stat

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste zeci de milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat Marius Bostan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )