Libnet.ro
UNICEF

23:00

Volvo anunta cel mai mare test cu vehicule care se conduc singure

Hotnews Hotnews,
 Volvo anunta cel mai mare test cu vehicule care se conduc singure

Volvo incepe in 2014 sa lucreze la un proiect special care va consta in derularea celui mai mare test cu vehicule autonome pe drumurile publice. In 2017 vor fi aduse in zona orasului Goteborg 100 de masini autonome care vor fi testate in conditii normale de trafic. Primul model este XC90, iar aceste masini vor putea sa si parcheze fara sofer in masina. continuă pe Hotnews

Cel mai mare producator anunta o scumpire de peste 18% a tigarilor

Compania de stat Tutun-CTC din Chisinau, cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova, informeaza ca de la 1 ianuarie 2014 va majora cu peste 18% pretul cu amanuntul la mai multe produse.

(P) Astra - cel mai mare hostel din Brasov, construit prin Regio

Situat in Brasov, la 20 minute de Piata Sfatului si la 15 minute de Gara Brasov, Hostelul Astra a fost construit in special pentru grupurile de tineri sau de sportivi care participa la numeroasele evenimente.

Faze Tari: Cel mai mare brad de Craciun din lume, de doua ori cat Turnul Eiffel; Ministrul canadian al apararii a confirmat ca extraterestrii sunt deja pe Terra; I-a promis o cariera ca fotomodel si i-a cerut in schimb sa-i faca sex oral

Minune, tu cand iti iei una? Uite viorile placate cu aur de 24 de carate. Dupa primele viori din cristale care costa 1. 5 milioane de dolari, realizate. In Ucraina, Dorel are mai multi frati. Vezi cum arunca ei sarea pe trotuare. Se pare ca Dorel, celebrul personaj care face praf lucrarile publice.

FOTO Cel mai mare oras din turta dulce a intrat in Cartea Recordurilor

Americanul Jon Lovitch a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a gatit cel mai mare oras din turta dulce, a carui greutate depaseste o tona si jumatate.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park sa realizeze cea mai mare pictura 3D din Romania.

Cel mai important proiect national.

Din 1990 incoace, de cand a redevenit Ziua Nationala a Romaniei, parca nici un 1 Decembrie nu a prins conducatorii acestei tari intr-o stare de confuzie mai mare decat anul acesta. Cele doua evenimente principale de saptamana trecuta au evidentiat mai bine ca niciodata ca marea majoritate a politicienilor, de la cei mai detestabili la cei mai onorabili, fie habar nu mai) au ce ar trebui sa faca pentru binele celor pe care ii conduc, fie nu inteleg ca majoritatea lucrurilor pe care le asteptam .

Dacia, cea mai mare crestere in Franta in noiembrie

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au inregistrat in luna noiembrie cea mai mare crestere in randul marcilor cu vanzari de volum, iar in primele 11 luni au consemnat a doua rata de crestere, dupa Fiat, in timp ce piata franceza a scazut.

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Bogdan Tudor, Class IT Outsourcing: Cea mai mare provocare a antreprenorilor este sa se reinventeze

Cea mai mare provocare a antreprenorilor astazi este sa se reinventeze pentru ca ceea ce i-a facut sa aiba succes nu ii va ajuta sa se dezvolte pe viitor, a declarat in cadrul emisiunii Start-up Wall-Street, Bogdan Tudor, fondatorul companiei de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )