Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vom avea un nou ministru al Mediului. Costel Alexe a fost ales presedinte al CJ Iasi

România Liberă România Liberă,
Vom avea un nou ministru al Mediului. Costel Alexe a fost ales presedinte al CJ Iasi

Actualul ministru al Mediului si Padurilor, Costel Alexe, va renunta la aceasta functie, intrucat el. continuă pe România Liberă

Costel Alexe, ministrul Mediului: Chiar daca suntem in vreme de pandemie, ii indemn pe toti romanii sa iasa la vot. Cred ca astazi avem o sansa istorica (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, lider al PNL Iasi si candidat la presedintia Consiliului Judetean s-a prezentat duminica dimineatalasectia de vot de la Colegiul National Costache Negruzzi di.

Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

Costel Alexe, candidatul PNL la Consiliul Judetean Iasi, a anuntat petrecere pentru luni seara, fiind convins de victoria liberalilor in alegerile din oras. Candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica, ar fi.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: De cand e lumea si pamantul in jurul nostru vom avea si prieteni si dusmani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse, pilda Zilei. De aici invatam lectii utile despre viata: De cand e lumea si pamantul in jurul nostru vom avea si prieteni si dusmani.

CIOLACU: Vom avea o analiza saptamana aceasta in structurile interne ale partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca in aceasta saptamana va avea loc o analiza in structurile interne ale partidului si se va decide ce se va intampla cu presedintii de organizatii judetene care au candidat pentru functii la alegerile locale si au pierdut, conform news. ro.

Dan Barna (USR): in Bucuresti, peste tot, lupta este stransa si probabil niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea. Nu am pierdut nimic, dar inca nu s-a castigat nimic. Mergeti la vot! (VIDEO)

Dan Barna a lansat, duminica dupa-amiaza, un apel de mobilizare la vot si a explicat ca miza alegerilor locale de astazi este una importanta, iar la finalul exercitiului electoral am putea avea un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )