Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vor dezvalui mai multe date despre tine decat contul de Facebook

Antena3 Antena3,
Vor dezvalui mai multe date despre tine decat contul de Facebook

Masinile ar putea dezvalui in curand mai multe informatii despre proprietari decat profilul lor de pe Facebook, promitand profituri generoase pentru producatorii de automobile, dar si o atentie mai mare din. continuă pe Antena3

Evolutie tehnologica: Masinile ar putea dezvalui mai multe informatii despre proprietari decat Facebook

Masinile ar putea dezvalui, in curand, mai multe informatii despre proprietari decat profilul lor de pe Facebook.

Mai multe centre temporare de receptie a imigrantilor vor fi construite in Serbia

Mai multe centre temporare de receptie a refugiatilor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord sunt construite in prezent in Serbia, cu fonduri internationale, a declarat marti ministrul sarb al Muncii, Aleksandar.

in statistici, numarul cazurilor de insolventa este in scadere. Cu toate acestea, tot mai multe firme cu afaceri de peste un milion de euro isi declara incapacitatea de plata

Potrivit statisticii, numarul firmelor de peste un milion de euro care isi declara incapacitatea de plata este in scadere, insa realiatatea din spatele datelor este alta: tot mai multe firme mari isi.

Tot mai multe firme mari intra in insolventa

Insolventa de care sufera economia romaneasca are efecte perverse. Desi in statistici numarul cazurilor de insolventa este in scadere, in spatele cifrelor se ascunde o situatie alarmanta. Tot mai multe firme cu afaceri de peste 1 milion de euro isi declara incapacitatea de plata, arata o analiza realizata de KeysFin.

Criza imigrantilor. Ce s-a intamplat in Austria dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati

Mii de austrieci au iesit in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de imigranti. Gestul vine dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati. Mai mult, autoritatile de la Viena au.

REVISTA BLOGURILOR. British Airways anunta reduceri de preturi pentru mai multe zboruri

De pe blogurile de luni, aflam ca Amazon va plati 250 milioane pentru 3 sezoane 36 de episoade) din noua emisiune facuta de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, dar si ca British Airways scade, din nou, preturile pentru mai multe zboruri.

Cred ca vom avea rapid mai multe tranzactii cu cereale, in ringul bursier

Tara noastra va avea, in curand, mai multe tranzactii cu cereale in ringul bursier, ne-a declarat, increzator, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care a amintit ca institutia pe care o conduce a inceput, anul trecut, o colaborare in acest sens cu Bursa Romana de Marfuri.

Franta: Romii au incendiat mai multe anvelope si au blocat autostrada pentru a determina un judecator sa elibereze un tanar care voia sa participe la funeraliile tatalui sau

Haos in Franta, unde romii au incendiat mai multe anvelope si au blocat autostrada care leaga Parisul de Lille, informeaza B1 TV. Sute de soferi au stat cu orele in coloana pe Autostrada 1 asteptand ca autorit.

Incendiu puternic in Sibiu. Mai multe cabinete medicale au fost afectate

Mai multe cabinete medicale din Cisnadie, judetul Sibiu, au fost afectate in urma unui incendiu izbucnit duminica dimineata. Aproximativ o suta de metri patrati din acoperis, elemente de mobilier si tehnica de.

Mai multe cabinete medicale, afectate in urma unui incendiu izbucnit in judetul Sibiu

Mai multe cabinete medicale din Cisnadie, judetul Sibiu, au fost afectate in urma unui incendiu izbucnit, duminica dimineata, la acoperisul cladirii in care functioneaza acestea, fiind distruse o suprafata de aproximativ o suta de metri patrati din acoperis, elemente de mobilier si tehnica de calcul .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )