Libnet.ro
UNICEF

14:30

FP si NN vor dividend mai mare de la BRD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FP si NN vor dividend mai mare de la BRD

Fondul Proprietatea si Fondul de Pensii Adminstrat Privat NN solicita un dividend brut de 1,045 lei/actiune, de la BRD, mai mare decat propunerea conducerii bancii, de 0,73 lei/actiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Aproape 35% din rulaj, realizat cu titluri Fondul Proprietatea

Sase dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 52,84 milioane de lei 11,6 milioane euro), mai mare decat cel de luni 10,5 milioane euro).

Fondul Proprietatea, despre numirile controversate pe care vrea Ministerul Energiei sa le faca la Hidroelectrica: Actuala propunere nu respecta dispozitiile privind guvernanta corporativa

Fondul Proprietatea se declara dezamagit de propunerile Ministerului Energiei pentru un nou Consiliu de Supraveghere interimar al Hidroelectrica. Actuala propunere nu respecta dispozitiile privind guvernanta corporativa din Legea 111/2016, care stabileste criterii profesionale si proceduri transparente de selectare a membrilor Consiliilor de Supraveghere din companiile de stat, a declarat Greg Konieczny, CEO Fondul Proprietatea si Manager de Portofoliu, potrivit unui comunicat de presa. Reamintim ca la sfarsitul saptamanii trecute, Ministerul Energiei a propus mai multe persoane controversate, sustinute de PSD si ALDE, pentru a ocupa functiile de membri provizorii in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

China vrea sa construiasca un nou oras, de trei ori mai mare decat New York

Liderii Partidului Comunist din China au anuntat ca vor sa contruiasca un nou oras in apropierea capitalei, pentru a reduce traficul din Beijing. Potrivit autoritatilor chineze, noul oras, Xiongan, va acoperi o suprafata mai mare de trei ori decat orasul News York. Vestea a provocat deja o frenezie pe piata imobiliara din regiune.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Nicusor Dan: Puterea societatii civile este mai mare decat cea a opozitiei parlamentare

Nicusor Dan, liderul USR,prezent la conferinta organizata de Presedintie impreuna cu Comisia de la Venetia, a declarat ca instrumentele clasice ale opozitiei nu mai sunt eficiente si ca puterea societatii civile este mai mare decat cea a minoritatii parlamentare, lucru care s-a vazut cel mai bine in cazul OUG 13, cand motiunea de cenzura depusa in Parlament nu a avut niciun efect.

Salariile magistratilor cresc in noua lege, o majorare mai mare fiind la judecatori (surse)

Salariile magistratilor cresc in noua Lege a salarizarii unitare, o majorare mai mare fiind la judecatori, iar sporurile pot fi acordate in continuare, dar cu incadrarea intr-un plafon de 30 la suta, au declarat joi, pentru News. ro, oficiali din Ministerul Muncii.

Cea mai mare EROARE din istoria arbitrajului modern: Decizie incredibila a centralului dupa un penalty! (VIDEO)

Meciul dintre Newcastle si Burton a venit cu cea mai mare eroare din istoria arbitrajului modern, sustine Sport1x2. Gazdele au marcat din penalty, dar centralul a luat o decizie absolut.

Salarizarea - cea mai mare problema de la Ministerul Mediului

Salarizarea personalului din Ministerul Mediului este cea mai mare problema pe care am gasit-o cand am preluat mandatul la aceasta institutie, a declarat, ieri, fostul ministru de resort, Daniel Constantin.

Presedintele Germaniei avertizeaza: BREXIT va aduce Marii Britanii cea mai mare pierdere a suveranitatii

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca iesirea Marii Britanii din UE reprezinta cea mai mare pierdere de control asupra suveranitatii. El a avertizat ca britanicii au fost indusi in eroare de politicieni nationalisti, potrivit presei straine citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )