Libnet.ro
UNICEF

06:00

Votul pentru investitura guvernului Citu ar avea loc in 12 martie (VIDEO)

B1 B1,
Votul pentru investitura guvernului Citu ar avea loc in 12 martie (VIDEO)

Sedinta de plen pentru votul privind investitura guvernului Citu va avea loc pe 12 martie, nu pe data de 9, afirma surse politice. Motivul este acela ca, atat PNL, cat si PSD, vor sa astepte decizia Curtii. continuă pe B1

Ponta: Daca parlamentarii PNL si aliatii sai voteaza la vedere pentru investirea Guvernului Citu, atunci le dau si votul meu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca daca parlamentarii PNL si aliatii lor vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, atunci si el isi va da votul si, probabil, ca vor vota si alti parlamentari de la Pro Romania si de la PSD.

Lucian Romascanu: Parlamentarii PSD vor participa la votul de investitura, dar vor vota impotriva Guvernului Citu

Senatorul Lucian Romascanu a precizat ca parlamentarii vor fi prezenti la votul pentru investitura Guvernului Citu, dar ca acestia nu vor valida instalarea noului cabinet. Vom merge in sala, vom.

Ministrii propusi au incheiat audierile din Parlament si intra in linie dreapta spre votul de investitura (VIDEO)

Ministrii propusi pentru formarea Guvernului Citu au incheiat, joi, etapa audierilor consultative din comisiile de specialitate ale Parlamentului Romaniei. Dintre cei 16 titulari de portofolii nominalizati,.

Orban: investirea Guvernului Citu e in mana Parlamentului. Am purtat discutii, negocieri, am incercat sa formam o majoritate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca este in mana Parlamentului decizia privitoare la investirea Guvernului Citu, precizand ca liberalii au purtat discutii si negocieri pentru a incerca sa formeze o majoritate.

PSD a fixat audierea ministrilor, dar nu a stabilit data pentru votul de investitura. Orban: Un precedent periculos. Nu s-a intamplat in 30 de ani si arata ca PSD nu intelege nimic din democratie (VIDEO)

Folosindu-se de majoritatea din birourile permanente reunite ale Parlamentului, la procedura de planificare a investiturii, PSD a fixat data audierilor pentru ministrii propusi, dar nu a stabilit o data pentru votul.

Strategia PNL pentru esecul lui Citu. Liberalii planuiesc sa il propuna din nou pe Orban, daca nu trece noul cabinet

Liberalii cauta solutia ideala de pus in practica, in cazul in care Guvernul condus de Florin Citu va pica la votul de luni.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il conduce vor vota sau nu Guvernul Citu, el afirmand ca totul se poate schimba in functie de raspunsul Curtii Constitutionale privind ordonanta cu alegerile anticipate. Barna spune ca nici PNL nu a dat un raspuns clar daca va vota sau nu acest guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )