Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vrajitoarea Monica: Razvan Ciobanu a fost urmarit de un blestem. L-am avertizat ca ceva rau i se va intampla

Antena3 Antena3,
Vrajitoarea Monica: Razvan Ciobanu a fost urmarit de un blestem. L-am avertizat ca ceva rau i se va intampla

Vrajitoarea Monica Ionita sustineca Razvan Ciobanu nu consumase nici alcool, nici substante interzise inainte sa se urce la volanul autoturismului de lux. Mai mult, ea a declarat pentru cancan. ro ca. continuă pe Antena3

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat in cadrul dosarului penal deschis dupa moartea creatorului de moda. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul nu a fost cazat in Mamaia, ca nu stie ce a facut duminica si ca i-a dat cheile autoturismului pentru ca stia ca designerul nu consuma alcool. Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a fost inmormantat in prezenta a zeci de persoane. Botezatu: Va rugam sa respectati durerea celor care l-au iubit FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Bucuresti, iar la slujba au participat zeci de persoane, intre care numeroase vedete din showbiz.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus, in urma cu putin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Trupul neinsufletit al creatorului de moda Razvan Ciobanu a.

Ce surpriza! Cum a aparut Mircea Solcanu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a fost condus astazi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum si a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Capitala. Familia, prietenii, colegii si toti cei care l-au cunoscut au venit sa ii aduca.

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Toti au izbucnit in lacrimi cand au vazut de ce

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Motivul? Apropiatii au vrut sa-i puna cateva lucruri pe care creatorul de moda le-ar fi dorit sa le aiba cu el. inainte de inmormantare,.

Ipoteza-soc: Razvan Ciobanu nu ar fi fost singur in masina. Detaliul esential

Analistul Mihaela Brooks a vorbit la Sinteza Zilei despre moartea lui Razvan Ciobanu, sugerand ca acesta ar fi putut sa mai aiba pe cineva in masina si ca, daca ancheta este facuta asa cum trebuie, ea.

Comisar-sef, despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost gasit langa masina, cu mainile semiflexate. Nu este o pozitie fireasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident tragic de masina. Creatorul de moda a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci, iar impactul i-a fost fatal. Accidentul s-a produs intre localitatile.

Detalii CUTREMURATOARE! Profetia s-a ADEVERIT! Vrajitoarea Monica Ionita l-a AVERTIZAT pe Razvan Ciobanu ca va murit pe 29 aprilie...

Apar noi detalii cutremuratoare in cazul mortii lui Razvan Ciobanu, care a socat intreaga Romanie. Vrajitoarea Monica Ionita sustine ca vorbit la telefon cu creatorul de moda in urma cu un.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Un martor sustine ca designer-ul a fost urmarit, atacat si ucis

Un martor cheie ar putea rasturna toata ancheta mortii celebrului creator de moda Razvan Ciobanu. Acesta spune ca designer-ul a fost urmarit, atacat si ucis de mai multi indivizi, aflati in trei masini. La te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3351 seconds )