Libnet.ro
UNICEF

12:45

Se vrea control ca la aeroport in Spitalul Judetean Neamt dupa uciderea directoarei medicale

Adevărul Adevărul,
Se vrea control ca la aeroport in Spitalul Judetean Neamt dupa uciderea directoarei medicale

Coducerea unitatii sanitare trebuie sa implementeze mai multe masuri pentru cresterea sigurantei personalului si a pacientilor in Spitalul Judetean Neamt, dupa crima comisa asupra noii directoare medicale,. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la Spitalul Grigore Alexandrescu, dupa ce unei mame nu i s-a permis sa stea cu copilul internat la terapie intensiva

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a trimis, miercuri, corpul de control la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, dupa ce unei mame nu i s-a permis sa stea langa copilul sau internat la terapie.

Motivul incredibil al crimei din Spitalul Judetean Neamt. Sotul directoarei ucise a facut dezvaluirea chiar in ziua inmormantarii femeii

Sebastian Patriche, acuzat de uciderea sotiei sale, director medical al Spitalului Judetean Neamt, a fost audiat, marti, la Parchet, exact in ziua in care Anca Patriche era condusa pe ultimul drum.

Revolta unui medic din spitalul judetean: Situatia este extrem de grava. Nu mai sunt alimente. Reactia sefilor

Un medic sef de sectie de la Spitalul judetean de Urgenta din Deva se plange ca unitatea medicala se confrunta cu o lipsa acuta de alimente, iar pacientii risca sa ramana fara mancare.

Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Sapte investii in valoare de aproape 30 milioane euro sunt in derulare la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj.

Guvernul nu vrea sa faca autostrazile Targu Neamt-Iasi si Comarnic-Brasov prin parteneriat public-privat

Guvernul Orban nu vrea sa faca autostrazile Targu Neamt-Iasi si Comarnic-Brasov prin parteneriat public-privat si dezbate un proiect de anulare a procedurii.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la Spitalul Grigore Alexandrescu

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri la Parlament ca a trimis Corpul de control la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu in cazul mamei care nu ar fi fost lasata sa stea in permanenta cu copilul in salonul de terapie intensiva.

Deficitul de doctori din Spitalul Judetean Buzau, greu de acoperit. Un singur medic este dornic de angajare

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a scos la concurs in ultimele zile ale anului trecut sapte posturi de medic specialist. Luni, 13 ianuarie, a fost ultima zi in care candidatii interesati s-au putut inscrie la concurs.

Spitalul Judetean Giurgiu va primi donatii in echipamente medicale de 110.000 de euro

Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu va primi in scurt timp noi echipamente medicale in valoare de 110. 000 de euro. Principalele beneficiare ale donatiilor vor fi sectiile de pediatrie si neonatologie ale spitalului giurgiuvean, carora li se va alatura si sectia de anestezie si terapie intensiva ATI).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )