Libnet.ro
UNICEF

17:30

Revolta unui medic din spitalul judetean: Situatia este extrem de grava. Nu mai sunt alimente. Reactia sefilor

Adevărul Adevărul,
Revolta unui medic din spitalul judetean: Situatia este extrem de grava. Nu mai sunt alimente. Reactia sefilor

Un medic sef de sectie de la Spitalul judetean de Urgenta din Deva se plange ca unitatea medicala se confrunta cu o lipsa acuta de alimente, iar pacientii risca sa ramana fara mancare. continuă pe Adevărul

Deficitul de doctori din Spitalul Judetean Buzau, greu de acoperit. Un singur medic este dornic de angajare

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a scos la concurs in ultimele zile ale anului trecut sapte posturi de medic specialist. Luni, 13 ianuarie, a fost ultima zi in care candidatii interesati s-au putut inscrie la concurs.

Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Sapte investii in valoare de aproape 30 milioane euro sunt in derulare la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj.

Se vrea control ca la aeroport in Spitalul Judetean Neamt dupa uciderea directoarei medicale

Coducerea unitatii sanitare trebuie sa implementeze mai multe masuri pentru cresterea sigurantei personalului si a pacientilor in Spitalul Judetean Neamt, dupa crima comisa asupra noii directoare medicale,.

Un fost diplomat din cadrul Comisiei Europene este acuzat de spionaj. Cui transmitea informatii si cine i-au fost complici

Un fost diplomat german din cadrul Comisiei Europene este anchetat, in Germania, pentru spionaj in favoarea Chinei, arataEuronews. Acelasi diplomat a activat si in cadrul Serviciului de Actiune Externa.

Spitalul Judetean Giurgiu va primi donatii in echipamente medicale de 110.000 de euro

Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu va primi in scurt timp noi echipamente medicale in valoare de 110. 000 de euro. Principalele beneficiare ale donatiilor vor fi sectiile de pediatrie si neonatologie ale spitalului giurgiuvean, carora li se va alatura si sectia de anestezie si terapie intensiva ATI).

Daniela, o jurnalista de origine romana, criticata dur de telespectatorii unui post din Belgia (FOTO)

Daniela, o jurnalista de origine romana, a fost criticata dur de telespectatorii unui post TV din Belgia.

Adolescenta lovita si dezbracata de vanzatoarele unui magazin din Alexandria Ea incercase sa fure blugi

Vanzatoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit si umilit o fata de 14 ani, dupa ce au prins-o ca incerca sa fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenata pe fata cu un marker, a fost dezbracata in lenjerie intima si data afara din magazin, scrie Liber in Teleorman.

PSD isi face guvern din umbra. Marcel Ciolacu: Este o urgenta sa validam, intr-un for statutar, o dublura a fiecarui ministru

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, considera ca este o urgenta ca social-democratii sa aleaga, intr-un for statutar, o dublura pentru fiecare ministru si sa intre intr-o logica de.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

Un tramvai a deraiat pe linia 41 din Capitala, iar circulatia este blocata de aproape o ora. STB: Pentru preluarea calatorilor s-a introdus o linie naveta

Circulatia tramvaielor de pe linia 41 din Capitala este blocata de aproximativ o ora. Unul dintre tramvaie a deraiat, in zona strazii Turda, anunta STB pe pagina de Twitter. Ulterior, reprezentantii STB au an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )