Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreme foarte calda n weekend, temperaturile vor fi mai mari cu peste 10 grade fata de normalul perioadei

Hotnews Hotnews,
 Vreme foarte calda n weekend, temperaturile vor fi mai mari cu peste 10 grade fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade. continuă pe Hotnews

Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

Black Friday si Glami Days aduc vanzari cu 50% mai mari decat in restul anului pentru Glami.ro

Catalogul online de fashion Glami. ro , detinut de compania ceha Fashion Inspiration Group, care a intrat pe piata locala anul trecut, inregistreaza vanzari cu 50% mai mari in timpul campaniilor de reduceri Glami Days si Black Friday decat in restul.

Dancila, despre executia bugetara: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, intrand de asemenea in economie 9,4 miliarde de lei din fonduri europene, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Business report:Din ce judete provin romnii cu cele mai mari probleme la banci; Cnd va fi gata ciotul de autostrada de la intrare din Bucuresti; Efectul scumpirii carburantilor: vnzarile benzinariilor stau pe loc

Cea mai bogata comuna din Romania publica primele imagini cu proiectul prin care vrea sa dezvolte doua judete. Primaria Ciugud a facut publice. Vreti sa traiti ca in Vest? Mai asteptati putin. Romania va atinge nivelul de trai din Germania in 30 de ani. Romanii vor trai la fel ca in Vest fix peste.

Recalcularea pensiilor: Anunt SOC pentru milioane de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu pensii mai mari...

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca si care au iesit la pensie in perioada 1990 1 ianuarie 2011 vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Cartile din biblioteca lui Francois Mitterrand, adjudecate contra unei sume de trei ori mai mari decat cea estimata initial

Cartile care i-au apartinut lui Francois Mitterrand au fost vandute la licitatie pentru suma totala de 1,5 milioane de euro, o suma de trei ori mai mare decat cea estimata initial.

Cele mai mari companii care sponsorizeaza echipe sportive si turnee din Romania

Contractele de sponsorizare din industria sportiva raman de departe cele mai consistente din punct de vedere financiar. Se vehiculeaza sume uriase atunci cand este vorba despre sportivi cu performante la nivel mondial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )