Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vremea va fi din ce in ce mai rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vremea va fi din ce in ce mai rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va deveni din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii noastre si care va determina . continuă pe Antena3

ANM: Vremea va fi din ce in ce mai rece, iar de sambata temperaturile vor ajunge chiar si la valori negative noaptea

Vremea va deveni din ce in ce mai rece in perioada urmatoare, din cauza unui ciclon cu masa de aer rece care va ajunge sambata noapte in partea de nord a tarii noastre si care va determina o scadere a temperaturilor chiar si sub zero grade Celsius pe timpul noptii, potrivit news. ro.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

IN TARA Marti14 noiembrie) Temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior, mai accentuat nord-estul tarii, insa cu toate acestea valorile.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Schimbari majore de temperatura

Joi 16 noiembrie) Valorile termice diurne vor marca o crestere usoara in regiunile intracarpatice, astfel incat se vor situa peste normele caracteristice perioadei, in special.

Prognoza meteo: un val de aer polar a lovit Europa. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat de mult scad temperaturile

Un val de aer polar care a patruns in Europa dintre Oceanul Arctic aduce vreme rece cu ploi, lapovita si ninsori si in Romania. Temperaturile scad si cu 10 grade fata de zilele anterioare.

Prognoza meteo: Ciclonul Olaf aduce temperaturi scazute si precipitatii, incepand cu acest week-end

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca, incepand cu acest week-end, vrea se raceste, in conditiile in care ciclonul Olaf va aduce in regiune o masa de aer rece, scrie europafm. ro.

Prognoza meteo. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa, cu cer noros in cea mai mare parte a tarii, exceptand nordul extrem unde va deveni variabil. Va ploua local in regiunile sud-vestice, iar in rest do.

Prognoza meteo: cand vine iarna grea. Ce se anunta in urmatoarele zile, cat de frig se face si unde lovesc ninsorile

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat la TVR ca in urmatoarele zile vremea se va raci considerabil, iar iarna care bate la usa ar putea fi una a extremelor.

Incendiu puternic in judetul Arges. Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea flacarilor

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor. Potrivit reprezentantilor.

Carolina Design ofera cele mai frumoase blanuri femeilor pentru care eleganta primeaza (P)

Carolina Design ofera haine de blana pentru femei potrivite tuturor stilurilor: de chinchilla, de nurca, de raton, vulpe argintie sau de vulpe polara - in culori diferite, cu gluga sau fara gluga, simple sau cu detalii, lungi sau scurte. Experienta firmei consta in peste 30 de ani de activitate in blanarie si pielarie. Desi sediul firmei se afla in Timisoara, clientii sunt din toata tara, dat fiind posibilitatea de comercializare prin intermediul site-ului http://www. carolinadesign. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )