Libnet.ro
UNICEF

07:15

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi capricioasa

Antena3 Antena3,
ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi capricioasa

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit ANM, vremea va fi capricioasa in urmatoarele doua saptamani, la nivelul intregii tari. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in toate regiunile tarii

Vremea se va mentine rece pana miercuri, cand va incepe sa se incalzeasca treptat. in ultimele zile .

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Cresc temperaturile pana la 21 de grade. Unde vor fi prezente precipitatii

Valorile de temperatura urca pana la 21 de grade Celsius in urmatoarele doua saptamani, in cele mai multe regiuni ale tarii. Pe de alta parte, precipitatiile vor continua sa fie prezente in cea mai mare parte a tarii, potrivit prognozei meteo pentru perioada 26 martie - 8 aprilie, transmisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Fenomenul care va face probleme in Romania

Marti 27 martie) Vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Ce.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

Luni 26 martie) Vremea va continua sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice se vor mentine sub normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros, potrivit Meteoplus. Vor fi.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Pastele catolic si de Pastele ortodox

Vremea de Paste. Temperaturile urca pana la peste 18 grade Celsius in urmatoarele doua saptamani, in cea mai mare parte tarii, insa precipitatiile vor continua sa fie prezente pe arii extinse in majorit.

Prognoza meteo: vin trei luni cu vreme anormala. Cat va ploua in aprilie, cum va fi in mai si unde loveste seceta in iunie

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni nu aduce vesti bune. Meteorologii prognozeaza ploi in exces si seceta in prima luna de vara. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile vor continua sa creasca usor din aceasta saptamana, insa se vor situa tot sub normalul perioadei.

De miercuri, vremea se va ncalzi treptat; n ultimele zile din martie si la nceputul lui aprilie vor fi temperaturi cuprinse ntre 16 si 22 de grade

Vremea se va mentine rece pana miercuri, cand va incepe sa se incalzeasca treptat, astfel incat in ultimele zile din martie si in primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi cuprinse intre 16 si 22 de grade in majoritatea zonelor tarii, potrivit meteorologilor, relateaza news. ro. Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, care arata ca vremea se va incalzi treptat incepand de miercuri, insa se va mentine ridicata probabilitatea pentru precipitatii, mai ales in special in jurul datelor de 29, 31 martie, 1 aprilie si 4 aprilie.

Vremea n urmatoarele doua saptamni. Temperaturi cuprinse ntre 16 si 22 de grade Celsius, dar si precipitatii pe arii extinse

Meteorologii au emis, luni, prognoza meteo pe doua saptamani. Astfel, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie, ziua de marti se va mentine inca rece pentru aceasta perioada a anului, dar incepand de miercuri vremea se va incalzi treptat, astfel incat in ultimele zile din martie si in primele zile din aprilie vor fi valori termice cuprinse intre 16 si 22 de grade, in majoritatea regiunilor. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe intreg parcursul celor doua saptamani de prognoza, in special in jurul datelor 29, 31 martie, 1 aprilie si 4 aprilie.

Prognoza meteo: nu scapam de ger. Unde se mai anunta ninsori, cand se incalzeste

Episodul de iarna severa continua si in urmatoarele zile cu temperaturi foarte scazute. Meteorologii anunta ca de saptamana viitoare se incalzeste, iar local si temporar se vor semnala precipitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )