Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vremea mai rece decat de obicei si pandemia vor scumpi energia si gazele naturale in Europa

B1 B1,
Vremea mai rece decat de obicei si pandemia vor scumpi energia si gazele naturale in Europa

Pretul energiei si al gazului ar putea creste in Europa, avand in vedere temperaturile mai scazute decat de obicei pentru aceasta perioada si restrictiile care tin oamenii in case. Scaderea. continuă pe B1

Bloomberg: Frigul care vine saptamana viitoare ar putea scumpi energia

Vremea mai rece decat cea normala care se instaleaza in Europa in saptamana viitoare ar putea da un al doilea impuls pietelor de gaze naturale si energie electrica de la inceputul sezonului de incalzire.

Boala mai periculoasa decat Covid-19 inca face ravagii: 1 copil moare la 2 minute

Pandemia de Covid-19 nu este singura amenintare medicala care trebuie oprita. Boala mai periculoasa decat COvid-19 inca face ravagii. 1 copil moare la 2 minute din pricina acestei probleme foarte grave. Organizatia Mondiala a Sanatatii face un apel disperat catre autoritatile dintr-o zona a planetei sa trateze situatia cu maxima seriozitate. Cifrele prezentate de OMS .

Coronavirus: De ce este al doilea val din Europa de Est mult mai rau decat primul?

Intre cele doua valuri, estul si-a relaxat masurile mai mult decat vestul si a fost apoi mai putin dornic sa le reimpuna. Europa de Est a pierdut castigurile din primavara si apoi a repetat greselile facute de vest in primavara: a asteptat pana cand cazurile si decesele au scapat de sub control, inainte de a impune controale, scrie The Conversation.

Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Celentano din serialul Las Fierbinti revine in atentia publicului cu un discurs extrem de emotionant si dureros care marcheaza cu profund regret Ziua Nationala a Romaniei. Monologul actorului Adrian Vancica a devenit viral dupa ce fiecare roman care l-a ascultat s-a identificat cu realitatea tarii noastre de astazi. Cui mama dracu ii mai arde de .

Ludovic Orban: Capacitatea de testare COVID-19 e mai mare decat numarul de teste efectuate. Acesta e limitat de numarul de cereri care se incadreaza in definitiile de caz (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile cresc constant capacitatea de testare COVID-19. Seful Guvernului a precizat ca aceasta capacitate este mai mare decat numarul de teste efectuate, caci ac.

Ionel Ganea i-a socat pe toti. S-a insurat din nou, desi abia divortase! Cine este femeia mult mai tanara decat el

Ionel Ganea a scapat de burlacie! Fostbalistul din generatia de aur s-a casatorit la doar doua luni de la divort. Noua partenera e cu 11 ani mai tanara decat el. Cine este si cum arata? Ionel Ganea s-a insurat al doar doua luni de la divort Ionel Ganea a fost burlac doar doua luni, iar .

Lidia Fecioru: Poarta-te mai rece cu oamenii. De la caldura, oamenii se strica

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Pilda Zilei din emisiunea Adevaruri Ascunse, motivul pentru care trebuie sa fim mai reci cu oamenii.

OMS: Bilantul deceselor provocate de malarie in Africa Subsahariana va fi mai mare decat cel provocat de covid

Decesele de malarie cauzate de disfunctionalitatile inregistrate pe durata pandemiei de coronavirus la nivelul serviciilor medicale dedicate combaterii acestei boli raspandite de tantari le vor depasi ca numar pe cele provocate de maladia COVID-19 in Africa Subsahariana, a avertizat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

The Undoing, debut britanic mai bun decat Game of Thrones

Serialul drama al HBO The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a inregistrat un debut mai bun pentru Sky Atlantic al Comcast din Marea Britanie decat Urzeala tronurilor Game of Thrones.

Eurostat: Romania aloca prea putini bani pentru sanatate, de 5 ori mai putin decat media UE

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )