Libnet.ro
UNICEF

14:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Instabilitate atmosferica accentuata

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Instabilitate atmosferica accentuata

Regimul termic va reveni la normal pentru aceasta perioada din calendar in majoritatea regiunilor, valorile termice maxime urmand sa oscileze, la un moment dat, intre 29 si 32 de grade, in timp ce fenomenele de. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Schimbare radicala de temperaturi

Marti, 9 iulie, valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime.

Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

METEO Adio, canicula! Cum va fi vremea in tara in urmatoarele doua saptamani

Vin zile cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei. Este anuntul facut de meteorologi care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani. in general, vremea va fi racoroasa iar in centrul, in sud-estul tarii si la munte se vor inregistra ploi, spun specialistii.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme caniculara duminica. De luni, revin furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Potrivit acesteia, azi vremea va calduroasa, temperatura maxima se va situa in jurul a 35 de grade. in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi intensificari ale vantului. Luni vor avea loc descarcari electrice si averse torentiale.

Prognoza meteo ANM, marti 9 iulie. AccuWeather anunta o scadere brusca a temperaturii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru ziua de marti, 9 iulie. Meteorologii indica scaderi drastice de temperatura pentru sezonul in care ne aflam. Care sunt maximele zilei? Prognoza ANM pentru marti, 9 iulie: vremea in tara Meteorologii indica o vreme cu mult mai racoroasa decat normalul perioadei, iar maximele se .

Vremea in urmatoarele doua saptamani: Temperaturi maxime de cel mult 32 de grade Celsius, instabilitate atmosferica aproape zilnic

Regimul termic va reveni la normal pentru aceasta perioada din calendar in majoritatea regiunilor, valorile termice maxime urmand sa oscileze, la un moment dat, intre 29 si 32 de grade, in timp ce fenomenele de instabilitate atmosferica isi vor face aparitia aproape zilnic, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) pentru perioada 8 - 21 iulie, publicata luni si citata de Agerpres.

PROGNOZA pe doua saptamani: Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, luni, prognoza pentru perioada 8 - 21 iulie 2019. in urmatoarele doua saptamani, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada in cea.

Alerta de vreme rea: Instabilitate atmosferica accentuata, vijelii puternice

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica valabila pana la ora 22. Sunt vizate toate judetele tarii, in care se pot semnala precipitatii abundente, ce pot cumula 50 de litri pe metru patrat in unele locuri, vijelii, descarcari electrice si caderi de grindina.

Jucatorii Dunarii, doua saptamani de cantonament in Bulgaria, la Bansko

Dunarea Calarasise va in urmptoarele doua saptamani, in perioada 9-21 iulie, in Bulgaria, la Bansko. Cristian Pustai are la dispozitie un lot format din 23 de jucatori care se vor cantona la Hotelul Belvedere Holiday Club. Pe langa sedintele de antrenament, galben albastrii vor disputa si 5 partide de verificare, scrie arenamedia. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )