Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Saptamna viitoare, temperaturi mai mari dect mediile climatologice. n Capitala vor fi 13 grade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo: Saptamna viitoare, temperaturi mai mari dect mediile climatologice. n Capitala vor fi 13 grade

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologice pentru aceasta perioada. Valoarea maxima va fi in jur de 15 grade Celsius in Sudul si Centrul tarii. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo. Temperaturi de primavara in mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a anunat prognoza meteo pentru weekendul 2-3 februarie. Se anunta temperaturi de 17 grade si un nor de praf saharian care vine peste Romania. La acest sfarsit.

Ce au in comun cele mai mari amenintari ale omenirii din prezent

Trei din cele mai mari amenintari care plutesc deasupra omenirii in prezent sunt practic o manifestare a unei amenintari-mama, pe care oamenii nu au intrezarit-o prea bine pana acum.

Ce salarii au castigat angajatii din sistemul de sanatate privat in 2018? Medicii din regiunea Moldovei, salarii cu 30% mai mari fata de cei din Capitala

Specialistii din domeniul medical au solicitat la interviul de angajare salarii cu 20% mai mari fata de cat au oferit angajatorii din sistemul privat pe parcursul anului 2018, arata un studiu efectuat in ianuarie 2019 de catre MEDIjobs, cea mai mare.

Bancile centrale au facut, in 2018, cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut, a anuntat joi Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters.

Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 1 februarie, vremea se va incalzi usor fata de intervalul anterior in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi in general slabe,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 ianuarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Joi, 31 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori, mai ridicate decat cele climatologic specifice datei in sud-est si apropiate de cele.

Prognoza meteo: Romania, lovita de precipitatii. Unde se anunta prapad, in ce regiuni cresc anormaltemperaturile

Vremea se anunta calda in urmatoarea luna, iar precipitatiile abundente vor pune stapanire pe Romania. Meteorologii estimeaza valori termice in general peste cele specifice acestui interval, la nivelul intregii tari, in timp ce la capitolul precipitatii, acestea se anunta excedentare dupa data de 4 februarie, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cele mai mari si cele mai mici salarii minime din Europa. Statul in care salariul este de 2.071 de euro

Bulgaria avea, la 1 ianuarie 2019, cel mai mic salariu minim brut din UE, in valoare de 286 de euro, urmata de Letonia 430 de euro), Romania 446 euro), Ungaria 464 euro), Croatia 506 euro), Cehia 519 euro),.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )