Libnet.ro
UNICEF

18:01

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean

Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean, miercuri, astfel ca vom avea parte de ploi violente. ANM a anuntat prognoza meteo actualizata pentru a doua jumatate din luna mai si inceputul lui. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 13-26 mai. Temperaturile ajung si la 26 de grade

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 14 mai. Vremea se schimba radical

Marti, 14 mai, vremea va fi in general instabila. innorarile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Aceste.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-19 mai. Anuntul trist de la ANM

Vremea ploioasa revine. Romanii nu apuca sa se obisnuiasca deloc cu caldura. Luni temperaturile raman ridicate insa de marti, in toata tara, se intorc ploile. Meteorologul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 mai. Vesti bune de la meteorologi

Vremea va continua sa se incalzeasca. in timpul zilei, innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului se vor semnala pe arii restranse la .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 mai. De cand scapam de ploi

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in regiunile estice, nordice si centrale, precum si la munte, iar spre seara si noaptea in sud-vest. Local.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 13 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 13 mai, valorile termice se vor situa in jurul celor normale la aceasta data; maximele se vor incadra intre 16 si 25 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral, iar minimele intre 4 si.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se incalzeste, dar ploile nu vor lipsi

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii ce isi vor face aparitia mai ales dupa 14 - 15 mai in majoritatea zonelor, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), citate de Agerpres.

VREMEA. Prognoza meteo saptamana 13-19 mai. Grindina si ploi in mai multe zone din tara

VREMEA se incalzeste in zilele ce urmeaza. Mercurul termometrelor va urca pana la 24 de grade, dar vor fi si ploi. VREMEAva fi calda pana marti, cand vremea intra din nou printr-un proces de.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. in ce regiuni se anunta vreme de cosmar si de cand se incalzeste

Vremea va fi frumoasa pana marti, cu temperaturi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, mai ales in zonele de campie. De miercuri vin ploi puternice. De vina este un ciclon mediteranean care se va pozitia in urmatoarele zile deasupra tarii noastre. Prognoza lunara publicata de Administratia Nationala de MeteorologieANM) arata ca in a doua jumatate a lunii mai se va raci si va ploua puternic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )