Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vremea se raceste incepand de marti. O masa de aer polar va traversa Romania

Hotnews Hotnews,
 Vremea se raceste incepand de marti. O masa de aer polar va traversa Romania

Meteorologii anunta ca o masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de sud, iar de joi sunt asteptate temperaturi negative si bruma in depresiuni. continuă pe Hotnews

Meteorologi: O masa de aer polar va traversa Romania saptamana viitoare in depresiunile intramontane sunt asteptate temperaturi sub zero grade

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de Nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de Sud, iar de joi sunt asteptate temperaturi negative si bruma in depresiuni.

O masa de aer polar va traversa Romania: Cat de frig va fi in zilele urmatoare (VIDEO)

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de sud, iar de joi.

Romania, lovita de o masa de aer polar. Anunt neasteptat de la ANM pentru urmatoarea perioada

Meteorologii de la ANM au facut un anunt neasteptat pentru urmatoarea perioada. O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci jumatatea de nord a teritoriului. Anunt ANM: Romania, lovita de o masa de aer polar Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca, de marti, .

Vremea se raceste in toata tara. Ce temperaturi vom avea pana pe 29 septembrie

O masa de aer polar care va traversa Romania incepand de astazi va provoca o scadere brusca a temperaturilor chiar si cu 10 grade in urmatoarele zile. Va fi frig mai ales dimineata si noaptea cand in unele zone temperaturile vor scadea si pana la 0 grade. De saptamana viitoare insa, vremea va deveni din nou calda, anunta meteorologii.

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc

Un val de aer polar vine deasupra Romaniei, incepand cu saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in unele regiuni. O masa de aer rece, care a afectat deja zona de nord a tarii,.

Romania va fi traversata de o masa de aer polar. De cand vor scadea brusc temperaturile

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de Nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de Sud, iar de joi sunt.

Bomba METEO se confirma: Valul POLAR vine peste Romania in doar cateva ore!

Meteorologii anunta ca o masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de Sud, iar de joi sunt.

VREMEA in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile scad brusc cu 10 grade. Aer polar

VREMEA se schimba radical in urmatoarele zile, potrivit estimarilor meteorologilor de la ANM. Temperaturile vor scadea brusc. BANAT Temperatura aerului va scadea semnificativ, de la medii ale valorilor termice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )