Libnet.ro
UNICEF

13:31

Vremea se raceste in toata tara. La munte va ninge

România Liberă România Liberă,
Vremea se raceste in toata tara. La munte va ninge

Vineri se raceste simtitor. Apare un pic soarele prin vest si nord; dar in celelalte regiuni va fi i. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza meteo. Iata care sunt maximele si minimele din ziua de vineri, 4 octombrie! Din pacate, specialistii au anuntat ca vremea se raceste, iar toamna incepe sa-si intre serios in drepturi. Prognnoza meeto ANM pentru vineri, 4 octombrie Temperaturile scad in toata tara in .

Vremea in weekend se raceste in toata tara. Prognoza meteo pentru 5, 6 si 7 octombrie

Prognoza meteo pentru sambata, 5 octombrie. Desi vor inregistra o usoara crestere in majoritatea zonelor, valorile termice diurne se vor situa in continuare sub cele normale in prima decada a lunii.

Alerta meteo. ANM anunta trei zile de ploi, vant si frig in toata tara

Ploile vor cuprinde toata tara. in intervalul 3 octombrie2019, ora 04:00 - 5 octombrie2019, ora 09:00, aria ploilor va fi in extindere dinspre vest si va cuprinde treptat.

Alerta de vreme severa in toata tara! Cod Portocaliu de furtuni si grindina

In aceasta seara de joi, pe 3 octombrie, specialistii ANM au emis un Cod Portocaliu. Alerta de vreme severa a fost facuta in urma cu putin timp si vizeaza intreaga tara. Alerta de vreme severa in toata tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis cateva atentionari nowcasting Cod Portocaliu si Cod Galben de vreme rea.

Avertizare METEO de VREME REA pentru toata tara. IARNA vine mai devreme in acest an

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme rea pentru toata tara, de joi pana sambata. in intervalul 03 octombrie, ora 04:00 5 octombrie, ora.

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea se schimba radical. Ploi si frig in aproape toata tara

Vremea se va raci accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale, astfel ca la nivelul intregii tari valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noro.

Vine frigul! Un val de aer polar va scadea temperaturile in toata tara

Un val de aer polar va afecta Romania incepand de joi. Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri, incepand cu ora 10, 00,va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor. Sirenele din tara vor emite semnalul Alarma la dezastre, care presupune iminenta producerii unor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )