Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vremea rea se dezlantuie in tara: Cod rosu de vant cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi. Circulatia feroviara intre Valea Calugareasca si Ploiesti, oprita din cauza inundatiilor (VIDEO)

B1 B1,
Vremea rea se dezlantuie in tara: Cod rosu de vant cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi. Circulatia feroviara intre Valea Calugareasca si Ploiesti, oprita din cauza inundatiilor (VIDEO)

Fenomenele meteo extreme continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare imediata cod rosu de grindina de mari dimensiuni si vant cu. continuă pe B1

FOTO VIDEO Furtuna teribila abatuta asupra judetului Salaj. Cetatenii au primit avertizare de cod rosu si vant puternic cu aspect tornadic

Cetatenii din Salaj au primit mesaj de vreme severa prin intermediul Sistemului Ro-Alert, in cursul zilei de marti, 28 mai. Mesajul a anuntat caderi de grindina de dimensiuni medii si mari, vijelie puternica si descarcari electrice.

Cod rosu de furtuni in Ialomita: meteorologii anunta ploi si vant cu aspect tornadic

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod rosu de averse si vant cu aspect tornadic pentru judetul Ialomita. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, .

Cod rosu de viituri in Prahova pana sambata dimineata. Sunt vizate raurile Prahova si Cricovul Sarat

ANM avertizeaza ca in afara codului portocaliu de ploaie, judetul Prahova se va confrunta pana maine cu doua coduri hidro pe raul Prahova si Cricovul Sarat. Astfel, a fost instaurat un COD ROSU pana maine la ora 10. 00 pe Cricovul Sarat. Vor fi importante scurgeri pe versanti, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundatii.

Cod ROSU de vijelie in Dolj

Meteorologii au emis marti seara un nou Cod rosu de furtuna valabil pana la ora 19:20 in mai multe localitati din judetul Dolj. Astfel, in Bistret, Barca, Cerat, Afumati, Goicea, Giurgita,.

ALERTA METEO: COD ROSU de grindina de dimensiuni mari in Romania. Vezi zonele vizate

ANM a emis cod rosu de grindina de dimensiuni medii si posibil mari in unele zone din judetul Maramures.

COD ROSU DE TORNADA iN ROMANIA! Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Premierul in Romania! Meteorologii au emis cod rosu de tornada in judetul Salaj. Avertizarea este valabila marti, de la ora15:20laora 16:00, poatrivit unui comunicat ANM. Localitatile.

Cod rosu de tornada in Romania

ANM a emis Cod rosu de furtuna in judetul Ialomita Valabil de la :31-05-2019 ora 19:40pana la :31-05-2019 ora 20:30 In zona :Judetul Ialomita: Suditi, Cosambesti,.

Se va da vineri cod rosu in Romania, inclusiv in Bucuresti? La ce fenomene extreme sa ne asteptam si unde pot aparea tornade (FOTO)

Se anunta un weekend cu ploi puternice si furtuni! O prognoza neoficiala pune Bucurestiul si alte 6 judete din sudul tarii sub cod rosu de fenomene meteo severe pentru vineri. De asemenea, sunt pronosticate fe.

Vremea face prapad in Baragan: Alerta de vant cu aspect tornadic si grindina de mari dimensiuni

Furtuni violente si chiar tornade au anuntat meteorologii pentru Baragan. Fenomenele meteo extreme vor spulbera judetele Calarsai si Ialomita in urmatoarele ore. Specialistii au prognozat furtuni de cod rosu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )