Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Joi, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in estul Transilvaniei si 31. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru duminica si luni. Se anunta ploi, vijelii si grindina

Vremea va fi caniculara si duminica, in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius, arata prognoza meteo emisa de ANM .

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cand scapam de canicula

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani in Romania este unul oscilant, in care vor exista perioade cu valori termice de pana la.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cand vine toamna

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani in Romania este unul oscilant, in care vor exista perioade cu valori termice de pana la.

Vreme racoroasa in tara. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi racoroasa miercuri, exceptand sudul si vestul teritoriului, unde maximele termice vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru aceasta data, potrivit ANM.

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Seful Tel Drum, Petre Pitis, chemat, din nou, la DNA pentru perchezitia calculatoarelor firmei

Directorul general Tel Drum, Petre Pitis, a venit, marti, la DNA, pentru a asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate de procurori.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: vreme instabila si ploi

Temperaturile prognozate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru urmatoarele doua saptamani vor avea oscilatii relativ mari. Astfel, vor exista perioade cu valori termice de pana la 34-35 de grade Celsius, dar si intervale cu maxime de sub 29 de grade Celsius. in plus, meteorologii au anuntat ploi atat in zilele urmatoare, cat si la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Islamul, religia pacii...eterne - Charlie Hebdo starneste din nou controverse, in numarul dedicat atentatelor de la Barcelona (FOTO)

Dupa atentatul terorist de la Barcelona in care au murit 15 persoane si aproximativ 150 de raniti, Charlie Hebdo ironizeaza din nou religia islamica. Pentru numarul aparut miercuri, 23 august,.

Prognoza meteo: dupa canicula, un val de aer rece loveste Romania. in ce regiuni va fi cel mai frig si cand se anunta furtuni

Dupa vremea torida din ultimele zile, de saptamana viitoare temperaturile scad drastic. Meteorologii spun ca vremea se raci, va ploua puternic, iar in unele regiuni vor fi maxime mai mici chiar si cu 20 de grade. in Baragan, de exemplu, de marti, 22 august, vom avea 24 de grade, in loc de 34 cate s-au inregistrat in weekend.

Tinerii eliminati din Bac pentru scrisuri diferite au dat din nou examenul la istorie: Pentru mine, Bacalaureatul inseamna o bataie de joc

Cei doi elevi din Dambovita, eliminati la prima sesiune de Bacalaureat, la Istorie, pe motiv ca au lucrarile lor prezinta mai multe scrisuri diferite, si-au incercat din nou norocul, in a doua sesiune. Amandoi spun ca Ministerul Educatiei le-a schimbat cursul vietii, desi nu au gresit cu nimic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )