Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vremea se schimba in toata tara. Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba in toata tara. Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020. continuă pe Antena3

PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Vremea EXTREMELOR

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada2-15 martie. Potrivit ANM, in urmatoarele doua saptamani vom avea parte de vreme calda, cu temperaturi peste media acestei perioade. Redam mai jos.

Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru luna martie, aratand ca sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Vremea. Prognoza meteo pentru marti, miercuri si joi

Vremea. Prognoza meteo pentru 3, 4 si 5 martie 2020.

Prognoza meteo pentru perioada 2-15 martie: Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile

Temperaturile vor fi mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in primele zile din martie. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 2-15 martie, urmeaza cateva zile de caldura, apoi se va raci, transmite Mediafax.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 martie. Cum va fi vremea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt minimele si maximele pentru azi, 3 martie? Cum sunt conditiile meteo pentru toata tara? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 martie Soecialistii de la ANM au anuntat prognoza meteo pentru mati, 3 martie. Vremea va ramane in continuare frumoasa si cu .

Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pentru perioada 2-15 martie

In urmatoarele doua saptamani, vremea va fi neobisnuit de calda la inceputul perioadei amintite, apoi se va raci, potrivit prognozei meteo pentru perioada 2-15 martie, emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza ANM pentru 4 martie 2020. Vant, ploi si temperaturi scazute!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020. Temperaturile raman ridicate, insa ploile si vantul puternic isi vor face aparitia. Prognoza ANM pentru 4 martie 2020 Pentru ziua de miercuri, 4 martie 2020, ANM a anuntatun front atmosferic ceva mai bogat in precipitatii va aduce ploi pe arii extinse .

Prognoza meteo ANM pentru luni, 2 martie. Anuntul meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea pe data de 2 martie in toata tara si care sunt maximele si minimele? Iata anuntul meteorologilor si avertizarile de azi! Prognoza meteo ANM pentru luni, 2 martie Mmeteorologii ANM au emis prognoza pentru marti, 2 martie. Daca in .

Vremea va fi in continuare deosebit de calda. Prognoza meteo

Prognoza meteo, luni, 2 martie 2020. Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada, dar si vantoasa in special in regiunile intracarpatice si la munte.

Prognoza meteo de 1 martie. Cum va fi vremea in prima zi de primavara

Specialitsii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care vor fi conditiile pentru 1 Martie si care sunt minimele si maximele pentru prima zi de primavara? Prognoza meteo ANM pentru 1 Martie Specialistii de la ANM anunta faptul ca vom avea o vremea mai calda decat normalul perioadei pentru weekendul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )