Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vremuri grele pentru soferi? De ce vor plati mai mult pe RCA odata cu decontarea directa

Playtech Playtech,
Vremuri grele pentru soferi? De ce vor plati mai mult pe RCA odata cu decontarea directa

Guvernul vrea sa schimbe legea RCA si sa introduca decontarea directa in pretul politelor RCA. in acest context, transportatorii transmit un avertisment ferm. Guvernul a pus in dezbatere. continuă pe Playtech

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii? Speranta de viata in Romania si cateva explicatii posibile

Romancele traiesc in medie mai mult ca romanii, dar diferenta duratei medii de viata a scazut in ultimii ani cu aproape un an, arata datele Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro. Spre finanlul ciclului de viata, lucrurile se inverseaza. Speranta de viata sanatoasa la 65 de ani e mai mare in randul barbatilor romani decat in cazul femeilor, mai arata datele.

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

EXCLUSIV Marius Manole, dezvaluiri de la filmarile pentru serialul Vlad: Pare mai prostut!

Debutul indragitului actor Marius Manole in serialul de televiziune Vlad, difuzat de cei de la PRO TV, nu a trecut neobservat. Actorul joaca rolul lui Petre Toteanu, un procuror-sef foarte abil si bun profesionist, care ajunge sa investigheze povestea lui Adrian Anutei. Mai mult, procurorul pare a fi extrem de inclinat spre profesia sa, Manole .

Cine sunt si cat vor plati primii turisti care vor merge in spatiu la bordul navetei Crew Dragon a SpaceX

Axiom Space a anuntat care va fi echipajul de turisti spatiali care va calatori pentru prima oara la bordul navetei CrewDragon, catre Statia Spatiala Internationala.

Mai mult de 4 mii de protestatari care cereau eliberarea lui Navalnii au fost arestati VIDEO

Cel putin 4. 027 arestari au avut fost operate de catre fortele de ordine, desfasurate masiv, mai ale.

Barna anunta ca Romania poate vaccina impotriva COVID-19 mai mult, dar nu primeste suficiente doze

Vicepremierul Dan Barna da asigurari ca Romania are suficiente centre de vaccinare pregatite ca sa poata imuniza mai multi oameni, insa pana la finalul lunii martie - inceputul lunii aprilie nu poate sa administreze mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19 din cauza ca nu le primeste de la furnizori, o problema cu care se confrunta si celelalte state europene.

VLAD VOICULESCU: Urmatoarele locuri disponibile pentru vaccinare vor fi pentru varstnici, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata ca a propus premierului si are acceptul acestuia ca in perioada urmatoare, pentru toate locurile care se deschid in platforma de programare pentru vaccinare, eligibili sa fie doar varstnicii, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc sau locuiesc cu acestia, potrivit News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )