Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat in spital

Antena3 Antena3,
Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat in spital

Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, au declarat surse medicale pentru Mediafax. continuă pe Antena3

Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, are coronavirus

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioaba, este internat in Spitalul de Pneumoftiziologie din Si.

Seful Protectiei Consumatorului Brasov, infectat cu noul coronavirus

Seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov, Sorin Susanu, este infectat cu noul coronavirus si se afla internat in spital, cu simptome de boala.

Dorin Cioaba, Regele Romilor, confirmat cu Covid-19. Unde se afla si cum se simte acesta

Dorin Cioaba trece prin momente grele, dupa ce a fost confirmat cu noul virus. Autointitulatul rege al romilor din Romania este internat in acest moment la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax. Dorin Cioaba, autointitulat Regele Romilor, a fost confirmat cu Covid-19 Autointitulatul rege al romilor din Romania s-a .

Dorin Cioaba, regele autoproclamat al romilor, este infectat cu coronavirusul

Autointitulatul rege al romilor din Romania, Dorin Cioaba, este confirmat cu noul coronavirus si internat in Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, anunta Mediafax citand surse medicale.

Dorin Cioaba, regele romilor, bolnav de coronavirus. Alte doua rude apropiate au murit de COVID-19

Dorin Cioaba, autointitulat regele romilor, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, iar in prezent ar fi internat inSpitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, informeaza.

Cand trebuie sa suspectezi ca te-ai infectat cu noul coronavirus si cum procedezi in continuare

Infectia cu virusul SARS-CoV-2 care determina aparitia bolii COVID-19 are simptome similare cu ale altor infectii virale: tuse, stranut, dureri de cap si de gat, dificultati de respiratie. in functie de simptome, putem suna la medicul de familie sau la 112.

Procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, infectat cu noul coronavirus

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, a fost diagnosticat cu COVID-19. La nivelul institutiei s-a declansat o ancheta epidemiologica.

Cresc imbolnavirile. 247 de calaraseni, infectati cu noul coronavirus

La nivelul judetului Calarasi, miercuri, 22 iulie, 247 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, cu 4 cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe teritoriul Romaniei, pana la aceasta data au fost confirmate 40. 163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 663 de pacienti au fost declarati vindecati si 2. 693 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Vulpita si Viorel, infectati cu noul coronavirus. Mirela Vaida asteapta rezultatul testului PCR pentru COVID-19

Veronica si Viorel Stegaru au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Observator. Tanara in varsta de 22 de ani ar avea o stare de sanatate buna si ar fi asimptomatica. Vestea.

Un nou record de imbolnaviri: 1112 de noi cazuri si 25 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 41. 275 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 126 de decese, din care 25 in ultimele 24 de ore. 862 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 285.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )