Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor slabe privind ocuparea fortei de munca din SUA: Dow Jones a pierdut 0,27%, iar Nasdaq cu 0,26%. continuă pe Hotnews

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Seceta din Europa scumpeste mancarea

Analistii se asteapta la daune importante pentru agricultura din cauza lipsei de precipitatii si temperaturilor ridicate in multe state europene, fapt ce va duce la cresterea preturilor de cereale, oleaginoase si legume, scrie Adevarul.

California: Peste 13.000 de oameni, indemnati sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor

Autoritatile au indemnat peste 13. 000 de persoane sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor care continua sa devasteze California. Cel mai mare incendiu, numit Rocky, aparut din cauza secetei, a distrus.

Zeci de nave sunt blocate la Corabia, din cauza scaderii nivelului apei: Portul Comercial Corabia, inchis din cauza secetei (VIDEO)

Zeci de nave sunt blocate din cauza secetei la Corabia. Seceta a inchis Portul Comercial Corabia, folosit de obicei pentru transportul fluvial al produselor agricole, informeaza B1 TV. Din cauza scaderii.

Circa 2 400 de persoane au fost evacuate in sud-vestul Spaniei din cauza unui incendiu de padure

Aproximativ 2 400 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu de padure care a izbucnit in zona muntilor Sierra de Gata din Spania, informeaza Reuters. Incendiul a distrus deja 6 500 de hectare de padure.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto, din cauza unor probleme la piciorul drept: Simona Halep, cap de serie numarul doi la acest turneu

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto din cauza unor probleme la piciorul drept, informeaza wtatennis. com. La competitia care va incepe luni.

Concediu distrus din cauza unui generator de curent vechi de 30 de ani: Proprietarul hotelului spune ca se incearca scoaterea lui din afaceri

Un generator de curent montat de patronul unui complex hotelier, in statiunea Mamaia a devenit inamicul numarul 1 pentru turistii care se plang ca le-a fost stricat concediul din cauza zgomotului infernal se aude.

Peste 1.500 de oameni au fost EVACUATI in Spania, din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile spaniole au evacuat peste 1. 500 de persoane din cauza unui puternic incendiu de vegetatie.

Mehedinti: Activitatea combinatului de Apa Grea ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil

Activitatea combinatului de Apa Grea din Mehedinti ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil, iar situatia ar duce la o emisie de gaze toxice in atmosfera care ar pune in pericol viata celor peste.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )