Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Adevărul Adevărul,
BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch. continuă pe Adevărul

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

Tara de evazionisti. Romania a avut anul trecut cel mai mare grad de necolectare a TVA din UE, de 39,6%. Paguba la buget - de 8,3 miliarde de euro

Romania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al diferentei dintre suma de TVA care ar trebui colectata si suma colectata efectiv din Europa Centrala si de Est, de 39,6%, care inseamna o paguba anuala de 8,3 miliarde euro la buget, respectiv de 5,2% din Produsul Intern Brut, a declarat joi Daniel Anghel, liderul echipei de Impozite si Taxe Indirecte in cadrul PwC Europa Centrala si de Est.

Rusia lanseaza cel mai mare spargator de gheata cu propulsie nucleara (VIDEO)

Rusii au lansat la apa spargatorul de gheata nuclear. in cadrul unei ceremonii, la Sankt Petersburg, cu aproape un an mai devreme decat fusese prevazut initial, oamenii lui vladimir Putin s-au.

Raftul cu Afaceri: cinci business-uri de vara in care iti poti recupera banii in cel mai scurt timp

O vara caniculara poate fi profitabila pentru unele tipuri de afaceri, cererea pentru anumite servicii si produse fiind mult mai mare pe masura ce gradele termometrului urca. Iti prezentam in slide-urile urmatoare cinci afaceri de vara in.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere, pe fondul votului din Marea Britanie privind Brexitul.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

Summit NATO. Romania se indreapta spre cel mai mare esec de securitate nationala

Daca nu cumva presedintele va scoate din maneca un acord de ultima ora care sa fi fost tinut secret pana acum, Romania se indreapta spre un esec major de politica externa si de securitate la summit-ul de la Varsovia de pe 8-9 iulie, unde are sanse minime sa atinga vreunul din obiectivele propuse.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )