Libnet.ro
UNICEF

14:00

Wall Street Journal: Ritmul de crestere al economiei romanesti il depaseste pe cel al vecinilor sai europeni

Adevărul Adevărul,
Wall Street Journal: Ritmul de crestere al economiei romanesti il depaseste pe cel al vecinilor sai europeni

Economia romaneasca va inregistra o crestere solida in trimestrul al doilea al acestui an, potrivit unui nou raport al bancii grecesti Eurobank, acesta fiind cel mai recent dintr-un sir de estimari care arata ca Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei va inregistra o crestere puternica in acest an, potrivit Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pentru paza. Ce alte cheltuieli curente are reteaua publica de transport subteran?

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pe serviciile de paza ale firmei Scorseze, potrivit unui raspuns remis WALL-STREET. RO de catre institutie, ca urmare a informatiilor publicate de catre companie.

Ascensiunea celor mai influenti oameni din lume. 10 personalitati care si-au inceput cariera de la munca de jos

Multi din cei mai influenti si bogati oameni ai lumii si-au inceput cariera de la munca de jos. Wall-Street. ro iti prezinta 10 personalitati de succes care, potrivit Business Insider , si-au inceput cariera cu locuri de munca modeste, dar au avut o.

FMI: Cresterea economiei globale va accelera in 2015. China va incetini

Economia globala se va consolida, probabil, in a doua jumatate a acestui an si se va accelera in 2015, insa ritmul ar putea fi mai lent decat se anticipeaza, a declarat directorul FMI, Christine Lagarde, adaugand ca nu se asteapta la o incetinire.

Crestere PUTERNICA a economiei romanesti. WSJ: Este peste vecinii europeni

Economia romaneasca urmeaza sa inregistreze o crestere solida in al doilea trimestru din acest an, potrivit unui nou raport al bancii grecesti Eurobank, acesta fiind cel mai recent dintr-un sir de estimari.

Ritmul de dezvoltare a infrastructurii va fi redus daca ministrii se schimba la trei luni

Ritmul de dezvoltare a infrastructurii se va mentine redus atata timp cat ministrul de resort se schimba la fiecare trei luni, iar competitivitatea Romaniei este afectata de suprareglementare, a declarat Radu Merica, presedintele Camerei de Comers si.

Novotech devine distribuitor Bosch Rexroth si se asteapta la afaceri in crestere cu 25%

Novotech, distribuitor de echipamente industriale, se asteapta la afaceri in crestere cu circa 25%, dupa ce a devenit distribuitor Bosch Rexroth.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )