Libnet.ro
UNICEF

10:00

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul, la coada topului celor mai vizitate orase din lume

Capitala Romaniei ocupa locul 90 intr-un clasament al celor 132 cele mai vizitate orase ale lumii, la mare distanta de primele clasate, atat in ceea ce priveste numarul de turisti straini atrasi, cat si din punct de vedere al incasarilor obtinute.

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

Cele mai dificile drumuri din lume, doar pentru profesionisti

Pe glob sunt cateva drumuri doar pentru profesionisti, chiar daca sunt asfaltate sau nu. Pe cat sunt de frumoase soselele si de izolate, la peste o ora de cel mai apropiat oras, pe atat pot fi de fatale pentru unii soferi.

Bucurestiul, intr-un top al celor mai vizitate 132 de orase din lume

Bucurestiul se afla printre cele 132 de orase din lume preferate de turistii straini, cu mai putin de un milion de vizitatori estimati pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra.

Perechea de lux: cele mai scumpe telefoane din lume, in limuzinele Bentley

Ce poti sa faci cand conduci compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume? incerci sa le pui in cele mai scumpe masini si astfel am ajuns sa vorbim despre telefoane Vertu in limuzine Bentley.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

TOP: cele mai mari companii in functie de cifra de afaceri

Grupul american de retail Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri, inaintea unor grupuri petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului publicat luni de revista Fortune. Cifra de afaceri cumulata a.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde o parte din imperiul de telecomunicatii

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, cofondator al Microsoft), isi va dezmembra imperiul de telecomunicatii America Movil construit in Mexic si va vinde o parte dintre activele de telefonie fixa si mobila, ca sa evite restrictii dure din partea autoritatilor, pentru pozitie dominanta pe piata, scrie Financial Times FT).

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )