Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street Journal sustine ca Apple reduce productia de iPhone 5c. De ce nu e asta o veste proasta pentru companie

Adevărul Adevărul,
Wall Street Journal sustine ca Apple reduce productia de iPhone 5c. De ce nu e asta o veste proasta pentru companie

IPhone 5c este copilul nefericit al familiei Apple. E la fel ca iPhone 5, dar pare si un pic nou. Iar de doua zile circula vestea ca productia a incetinit in lumina cererii scazute. Vestea nu e deloc dramatica decat pentru cei care n-au inteles de ce exista acest telefon. continuă pe Adevărul

Cele mai apreciate 10 afaceri romanesti la inceput de drum

Wall-Street. ro sustine activ antreprenoriatul romanesc si, din pozitia unuia dintre cele mai citite publicatii de afaceri, cum putem face acest lucru mai bine decat a scrie despre ele si a le face cunoscute? Iata 10 dintre cele mai comentate si.

Cristian Badea, unul dintre creierele companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Codul insolventei deschide ranile vechi ale legiferarii: In Romania prea multe prevederi dintr-o lege se clarifica de-abia dupa 1-2 ani de practica

Codul Insolventei, adoptat prin ordonanta de urgenta de Guvern la inceputul acestei luni si aspru criticat de profesionistii din domeniu, va aduce cateva modificari importante in practica. Wall-Street. ro a discutat cu Ioan Dumitrascu, partener.

Wall Street, scadere in absenta unui acord la Washington

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de marti, investitorii fiind nelinistiti de apropierea termenului limita pentru ridicarea plafonului indatorarii Statale a SUA: Dow Jones a pierdut 0,88 %, iar Nasdaq 0,56 %.

Dupa 9 luni, Cristian Herghelegiu paraseste Elefant.ro: a aparut o oportunitate excelenta!

Cristian Herghelegiu, CEO al Elefant. ro, si-a dat demisia din cadrul retailerului online Elefant. ro. El a explicat pentru Wall-Street. ro decizia luata prin faptul ca a aparut o alta oportunitate excelenta cand o sa aflati, o sa va dati.

Topul domeniilor in care lucreaza cei mai multi romani

Romania are oficial peste 5,13 milioane de salariati si peste 5,6 milioane de contracte individuale de munca active, inregistrate de catre 470. 000 angajatori. Wall-Street. ro iti prezinta topul domeniilor in care sunt angajati cei mai multi romani,.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

Pasiunea saptamanii: Mama, vreau sa ma fac parasutista!

Un nou moment special pregatit de Urmeaza-ti Pasiunea si Wall-Street. ro in rubrica saptamanala Descopera-te!.

Apple a marit brusc pretul pentru noile iPhone-uri in Franta

Apple a marit pretul modelelor iPhone 5S si iPhone 5C in Franta brusc, fara sa isi anunte clientii de modificarea de pret.

Inca un mare brand romanesc ia calea strainatatii: productia se muta in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )