Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul domeniilor in care lucreaza cei mai multi romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul domeniilor in care lucreaza cei mai multi romani

Romania are oficial peste 5,13 milioane de salariati si peste 5,6 milioane de contracte individuale de munca active, inregistrate de catre 470. 000 angajatori. Wall-Street. ro iti prezinta topul domeniilor in care sunt angajati cei mai multi romani,. continuă pe Wall-Street Ro

Anul trecut si-au dat demisia 20.500 de romani. Cei mai multi au intre 35-44 de ani

In anul 2012, circa 6 someri din 10 aveau experienta in munca lucrasera inainte de a intra in somaj) . Dintre cei 6, jumatate erau barbati, iar 4 locuiau la oras. Unul din cei 6 someri avea studii liceale inclusiv treapta I), se arata intr-o cercetare statistica obtinuta de HotNews. Din cei 6 someri despre care discutam 3 au fost concediati, iar cate unul si-a pierdut jobul prin terminarea contractului temporar de munca, falimentul firmei la care lucrau si respectiv prin demisie.

Islanda, tara cu cei mai multi scriitori din lume

In Islanda e greu sa nu te intalnesti cu un scriitor. Cu o populatie de circa 300. 000 de cetateni, Islanda cunoaste in vremurile actuale un adevarat boom al cartilor, avand mai multi scriitori, mai multe carti publicate, precum si mai multe carti citite, pe cap de locuitor, decat oriunde in alta parte a lumii, noteaza BBC.

Ministrul Chitoiu: Anul viitor vor fi mai multi bani pentru Sanatate

Banii alocati pentru Sanatate vor fi mai multi anul viitor spre deosebire de sumele acordate in acest an si ar putea sa se duca spre 5 puncte procentuale, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Daniel.

De ce copiii din Olanda sunt cei mai fericiti din lume

Daca v-ati intrebat vreodata care copii sunt cei mai fericiti din lume, va spunem noi: copiii olandezi. Cel putin asa reiese dintr-un raport UNICEF. Iata si de ce. Au parintii printre cei mai fericiti din.

Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Sibiu Magic Week-end aduce pe 18 si 19 octombrie in fosta capitala culturala europeana unii dintre cei mai buni magicieni din Romania.

Unirea, cea mai importanta pentru romani, ungurii, cei mai antipatizati

Un sondaj realizat de INSCOP la comanda ziarului Adevarul ne arata ca preferintele romanilor merg catre ideea de Unire, fie ca e vorba de primul domnitor care a infaptuit-o, adica Mihai Viteazul, fie de Marea Unire de la 1918. in contrapartida, un alt sondaj ne arata ca ungurii sunt cei mai antipatizati. intre cele doua optiuni exista o legatura stransa, iubirea fata de Romania Unita asociindu-se cu respingerea celor care o contesta.

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate

Estul Indiei a continuat sa fie lovit de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate, potrivit AFP.

VIDEO India: Mai multi morti si un milion de persoane evacuate din cauza ciclonului Phailin

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP.

Mai multi morti si un milion de persoane evacuate in India.

Estul Indiei a continuat duminica dimineata sa fie lovit de vanturile si precipitatiile aduse de cel mai puternic ciclon din aceasta tara din ultimii 14 ani, cateva persoane pierzandu-si viata si aproape un milion fiind evacuate de pe coasta, relateaza AFP. Avem confirmarea a trei decese in statul Orissa), a declarat duminica, pentru AFP, Pradipta Kumar Mohapatra, responsabilul de operatiunile de salvare din acest stat. In Orissa, circa 860. 000 de persoane au fost evacuate, a adaugat el.

O dorinta indeplinita. Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut-o unui fan

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate admiratoare ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )