Libnet.ro
UNICEF

06:30

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Playtech Playtech,
WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte []. continuă pe Playtech

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres.

Lady Gaga, DEVASTATA! Cantareata, in lacrimi, dupa ce si-a pierdut cea mai buna prietena (VIDEO)

Una dintre cele mai bune prietene a lui Lady Gaga, Sonja Durham, a murit dupa o lunga batalie cu cancerul. Sotul sau, Andre Dubois, a postat anuntul trist vineri seara. Acesta a spus ca Sonja a murit.

Isarescu: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna, dar nici riscuri mai mari

Situtia macroeconomica a Romaniei este cea mai buna din ultimii 27 de ani, dar si riscurile sunt pe masura, a avertizat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna, dar nu am vazut nici riscuri mai mari

Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna in Romania, dar tot la fel de adevarat este ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat luni, guvernatorul Bancii.

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

Cea mai SILENTIOASA masina de teren! BOLIDUL a starnit isterie in mediul online (VIDEO)

Prin definitie, o masina de teren este una zgomotoasa si nu trece neobservata. insa in acest clip vedem ceea ce se poate numi cea mai silentioasa masina de teren. Soferul reuseste sa coboare ma.

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Moneda americana sufera cea mai neagra saptamana din ultimul an ca urmare a instabilitatii politice

Dolarul american a suferit cea mai neagra saptamana din ultimul an, pierzand tot ce a castigat din noiembrie, anul trecut, odata cu castigarea alegerilor de catre Donald Trump, in contextul in care scandalurile politice ale administratiei Trump nelinistesc investitorii cu privire la capacitatea republicanilor de a aproba masuri de stimulare a economiei, relateaza publicatie Fianacial Times.

Cea mai simpla si buna reteta de ciorba de burta

Ciorba a ajuns pe masa romanilor dintr-un capriciu istoric, fiind fiarta, mai intai, in ceaunele si cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman, scrie ziarulring. ro. Era atat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )