Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina

Negocierile pentru ridicarea Marii Moschei de la Bucuresti, finantata de Turcia, au fost incepute de Adrian Nastase in 2004, fiind continuate de Traian Basescu si Victor Ponta. Ultimul este cel care, in 2015, prin Hotarare de Guvern, a alocat terenul pentru viitorul lacas de cult.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Cea mai mare greseala pe care o fac toti romanii atunci cand prajesc cartofi

Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le.

NEW MONEY: Ce intrigi si litigii scoate la lumina vanzarea pe bursa a RCSRDS, cea mai mare din istoria capitalismului romanesc

Actiunile DIGI RCSRDS) continua sa se tranzactioneze sub pragul de 40 de lei pe titlu, nivelul stabilit in cadrul Ofertei Publice Initiale IPO).

NVidia GeForce GT 1030 este cea mai ieftina placa video pe arhitectura Pascal

NVIDIA nu lanseaza foarte des noi modele de placi video, dar dupa cateva modele de top, s-a adresat si segmentului entry-level cu GeForce GT 1030. incercand sa adreseze amatorii de gaming cu bugete infime, NVIDIA tocmai a lansat cea mai ieftina placa video din ultimii 3-4 ani. Aceasta are niste specificatii mai mult decat decente, [].

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )