Libnet.ro
UNICEF

10:46

LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata

Playtech Playtech,
LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata

In marea de smartwatch-uri lansate anul trecut, nu multe au fost in stare sa se faca remarcate. Moto 360 este bijuteria coroanei Android Wear, dar un ceas complet rotund de la LG a reusit sa castige popularitate printre pasionatii de gadgeturi. LG G Watch R a reusit sa se remarce printr-un aspect sport, masculin, dar [] LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica.

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica.

Cel mai asteptat smartwatch va rula Android Lollipop

Blocks, unul dintre cele mai interesante ceasuri inteligente prezentate de curandnu va mai rula Tizen, asa cum se anuntase initial. Unul dintre cele mai populare dispozitive prezentate in cadrul ultimei editii CES a fost ceasul modular Blocks. La fel ca Project Ara, telefonul la care lucreaza Google, Blocks va beneficia de componente interschimbabile care vor [] Cel mai asteptat smartwatch va rula Android Lollipop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai apreciate pozitii sexuale. Misionarul nu mai este pe primul loc

Platforma online Pornhub a facut un studiu pentru a afla care sunt pozitiile sexuale preferate de cei mai multi oameni. Rezultatul nu este probabil surprinzator, fiind vorba de pozitii considerate banale de catre expertii in sex.

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Cele mai bune playere video HD

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteti descarca gratuit de pe internet, iar performantele lor sunt excelente. Pentru o calitate a imaginii impecabila, ai nevoie in ziua de astazi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat in calculator, daca vrei sa te bucuri de toate [] Cele mai bune playere video HD Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum a ajuns Alexandru Kiss din depanator TV detinatorul unei averi impresionante, si unul dintre cei mai influenti oameni din Bihor

UDMR-istul Alexandru Kiss este unul dintre cei mai influenti oameni din Bihor. Fost depanator TV, actual vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor si presedinte al UDMR Bihor, Kiss a fost retinut, ieri, 2 iunie 2015, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, fiind acuzat spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

Mesaje ascunsein muzica: cele mai cunoscute piese cu mesaje subliminale

Mesaje ascunse in muzica. Rockul este adeseori asociat consumului de droguri sau de alcool si, nu de putine ori, a fost catalogat drept muzica diavolului din cauza mesajelor subliminale transmise prin versurile pieselor. Formatiile Queen si The Beatles sunt doar doua dintre numele grele ale industriei muzicii rock care au fost acuzate ca ar ascunde mesaje sataniste in versurile unora dintre cele mai faimoase cantece ale lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )