Libnet.ro
UNICEF

09:15

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica. continuă pe Ziarul Bursa

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta.

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Parisul renunta la una din cele mai romantice traditii. Mii de indragostiti din intreaga lume sunt revoltati

De ani de zile, milioane de lacate au fost prinse de podul Pont des Arts din Paris, de indragostiti din intreaga lume. insa, se pare ca micile semne de iubire nu vor ramane acolo pentru totdeauna. Oficialii.

RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru una din cele mai frumoase proprietati scoase la vanzare

Proprietatile aflate in administrarea RA-APPS incep sa atraga atentia investitorilor. Astfel, RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru vila istorica din Grigore Alexandrescu, nr.

Cele mai bune playere video HD

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteti descarca gratuit de pe internet, iar performantele lor sunt excelente. Pentru o calitate a imaginii impecabila, ai nevoie in ziua de astazi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat in calculator, daca vrei sa te bucuri de toate [] Cele mai bune playere video HD Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Analiza BNR: Cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile sunt fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii

Cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile sunt fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii, in aceasta ordine, se arata intr-o analiza a rezultatelor unui sondaj derulat de Banca Nationala. Ponderea companiilor care au declarat ca accesul la finantare reprezinta o problema presanta a ramas neschimbata fata de sondajul anterior 16% dintre firme). Ponderea companiilor cu credite este superioara ponderii companiilor fara credite din punct de vedere al considerarii accesului la finantare ca fiind o problema presanta 20%, respectiv 13%). Apelarea la fonduri europene se mentine la un nivel foarte scazut, se mai arata in analiza pe care o puteti descarca si citi integral din atasament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )