Libnet.ro
UNICEF

10:45

Wayne Rooney, retinut pe aeroportul din Washington, pentru ca era n stare de ebrietate

Hotnews Hotnews,
 Wayne Rooney, retinut pe aeroportul din Washington, pentru ca era n stare de ebrietate

Fotbalistul Wayne Rooney a fost retinut pe aeroportul Washington Dulles in stare de ebrietate si pus apoi in libertate dupa ce a platit o amenda de 25 de dolari, informeaza presa engleza citata de News. ro. continuă pe Hotnews

VREMEA. Adevaruri ascunse. Prognoza meteo din batrani, pentru luna ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna ianuarie. Ne asteapta o vreme schimbatoare, cu ninsori, dar si ploi, cu zile foarte geroase si.

Codrin Stefanescu (PSD): Noi nu avem ce sa discutam cu partenerii nostri din Europa pentru ca nu avem ministri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Romaniei nu are ce discuta cu partenerii din Europa, pentru ca nu are ministri, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a.

Surpriza de proportii pe axa Washington-Ankara: O delegatie americana se va intalni cu mai multi ministri din Turcia pentru a discuta despre extradarea lui Fethullah Gulen

O delegatie americana se va intalni cu o serie de oficiali turci, pentru a discuta celebra despre celebra cerere de extradare a lui Fethullah Gulen, pe care Turcia il acuza ca s-ar fi aflat in spatele puciului.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )